Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Trnava FC Red Bull Zilina
hrrr na ně Tactiek Chimera
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen formidable


16e minuut.
Klembár rent richting de bal. Klembár passt de bal in één keer door. Coporan rent richting de bal. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biksadský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hanzo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Zonderland is nu in balbezit. Zonderland speelt de bal door. Hanzo rent richting de bal. Hanzo draait met de bal, schiet en ... Bacer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC Red Bull Zilina 1:0

33e minuut.
Polewczak passt de bal zonder na te denken. Vukoje onderschept slim de pass. Hanzo is nu in balbezit. Hanzo schiet op doel. Bacer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC Red Bull Zilina 2:0

38e minuut.
Earl geeft een lange en hoge pass. Biksadský is nu in balbezit. Momuntjuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biksadský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biksadský zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 37%, FC Red Bull Zilina 63%.
Eintracht Trnava - FC Red Bull Zilina 2:0

51e minuut.
Hanzo rent richting de bal. Momuntjuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hanzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biksadský legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bacer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC Red Bull Zilina 3:0

64e minuut.
Doeltrap. Patalas trapt de bal weg. Polewczak kopt de bal weg. Hanzo probeert de bal aan de voet te houden. Hanzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Káposzta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Beting neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Caocci de bal. Biksadský rent richting de bal. Biksadský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Hanzo rent richting de bal. Ławecki rent richting de bal. Ławecki met een sublieme pass. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC Red Bull Zilina 4:0

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muráň komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biksadský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biksadský met een snel genomen vrije trap. Hanzo probeert de bal aan de voet te houden. Ławecki rent richting de bal. Ławecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC Red Bull Zilina 5:0

78e minuut.
Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoraszewski geeft een hoge lob. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Biksadský neemt de hoekschop. Hanzo is nu in balbezit. Ławecki rent richting de bal. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. Bacer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FC Red Bull Zilina 6:0

85e minuut.
Otrada rent richting de bal. Beting onderschept slim de pass. Beting geeft een lange en hoge pass. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský haalt uit met een fantastische trap. Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 42%, FC Red Bull Zilina 58%.
Eintracht Trnava - FC Red Bull Zilina 6:0