Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA FCTC
X Tactiek 541
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 60
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Klungelig pakt Gostyński de bal. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello passt de bal met de wreef. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Buchowiec geeft een lange en hoge pass. Somjak kopt de bal weg. Morabito rent richting de bal. Morabito geeft een hoge lob. Pulchart krijgt zijn hoofd ertegen. Castanheta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Buchowiec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruul met een snelle inworp. Niemitalo geeft een hoge lob. Vasallo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Wiankowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Buchowiec heeft problemen om de bal te vangen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Wiankowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Macoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoun haalt uit met een fantastische trap. Cioropina kopt de bal weg. Daar is Kirschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulchart rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hirsch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macoun springt en kopt de bal. Castanheta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Somjak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morabito met de inworp. Macoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Niemitalo is nu in balbezit. Araos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemitalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niemitalo met een snel genomen vrije trap. Vasallo krijgt zijn hoofd ertegen. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch passt de bal zonder na te denken. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Pruul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemitalo probeert naar een medespeler te passen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello geeft de bal voor. Vasallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 57%, FCTC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK-JANKA - FCTC 0:0

52e minuut.
Hanefel geeft een hoge lob. Vasallo kopt de bal weg. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een hoge lob. Vasallo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Danihelka kopt de bal weg. Kirschner controleert de bal met de borst. Hirsch rent richting de bal. Hirsch geeft een hoge lob. Macoun maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rákosi komt het veld opgelopen. Zafirov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gostyński passt de bal in één keer door. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch geeft een lange en hoge pass. Zafirov krijgt zijn hoofd ertegen. Castanheta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FCTC 1:0

77e minuut.
Pruul probeert naar een medespeler te passen. Somjak probeert naar een medespeler te passen. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo geeft de bal voor. Vasallo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 52%, FCTC 48%.
FK-JANKA - FCTC 1:0