Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTC FK-JANKA
433 Tactiek SILVER
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
69.7 gemiddelde waardering 56.8
formidable Schieten very good
formidable Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Morabito probeert naar een medespeler te passen. Skriba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mirallas de bal. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Araos geeft de bal voor. Macoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoun geeft een lange en hoge pass. Pulchart is nu in balbezit. Pulchart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Jongh geeft de bal voor. Boyarchuk heeft problemen om de bal te vangen. Boyarchuk geeft een hoge lob. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK-JANKA 1:0

20e minuut.
Niemitalo passt de bal in één keer door. Girgaš rent richting de bal. Girgaš geeft de bal voor. Vasallo probeert de bal met de borst te controleren. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Boyarchuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Mirallas de bal. Naumov is nu in balbezit. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo schiet op doel. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niemitalo probeert naar een medespeler te passen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov geeft de bal voor. Vasallo kopt de bal weg. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lemański is nu in balbezit. Niemitalo onderschept slim de pass. Niemitalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK-JANKA 2:0

31e minuut.
Macoun passt de bal zonder na te denken. Pulchart rent richting de bal. Girgaš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Girgaš krijgt een gele kaart. Pulchart raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pulchart zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Castanheta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK-JANKA 2:1

33e minuut.
Sadecký geeft een lange en hoge pass. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo passt de bal met de wreef. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jongh rent richting de bal. Naumov verovert de bal door een tackle van achteren. Naumov passt de bal met de wreef. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pane geeft een hoge lob. Naumov kopt de bal weg. Klungelig pakt Jongh de bal. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel. Wiankowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański geeft de bal voor. Inworp. Boyarchuk met de inworp. Pane geeft een hoge lob. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Skriba speelt de bal door. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo passt de bal met de wreef. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Araos heeft problemen om de bal te vangen. Vasallo is nu in balbezit. Araos onderschept slim de pass. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pulchart rent richting de bal. Pane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulchart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gostyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Castanheta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCTC - FK-JANKA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 30%, FK-JANKA 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCTC - FK-JANKA 2:2

46e minuut.
Vasallo speelt de bal door. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal. Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK-JANKA 3:2

50e minuut.
Cioropina verovert de bal door een tackle van achteren. Cioropina geeft de bal voor. Naumov rent richting de bal. Naumov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK-JANKA 4:2

53e minuut.
Gostyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina verovert de bal door een tackle van achteren. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Danihelka geeft een hoge lob. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański rent richting de bal. Vasallo onderschept slim de pass. Vasallo schiet op doel. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK-JANKA 5:2

70e minuut.
Inworp. Zafirov komt het veld opgelopen. Rákosi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Araos de bal. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo passt de bal zonder na te denken. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK-JANKA 6:2

76e minuut.
Boyarchuk geeft een hoge lob. Mirallas kopt de bal weg. Klungelig pakt Gostyński de bal. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel. Wiankowski bokst de bal weg.

81e minuut.
Pane geeft een lange en hoge pass. Wiankowski speelt de bal door. Pane kopt de bal weg. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Mirallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov is nu in balbezit. Naumov geeft een hoge lob. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Naumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirallas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naumov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirallas geeft een hoge lob. Pane zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 28%, FK-JANKA 72%.
FCTC - FK-JANKA 6:2