Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Zilina PlastovFC
Chimera Tactiek defend
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 57.7
solid Schieten very good
adequate Passen solid
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Gadzhev geeft een lange en hoge pass. Bröcker is nu in balbezit. Momuntjuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bröcker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bröcker neemt zijn aanloop. Bacer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - PlastovFC 0:1

8e minuut.
Brink passt de bal met de wreef. Bröcker rent richting de bal. Momuntjuk is nu in balbezit. Bröcker onderschept slim de pass. Bröcker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Benko is nu in balbezit. Benko probeert naar een medespeler te passen. Gadzhev met een sublieme pass. Brink rent richting de bal. Brink haalt uit met een fantastische trap. Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Sitár kopt de bal weg. Dobrinescu rent richting de bal. Ponce legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobrinescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrinescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Kapala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni passt de bal met de wreef. Vukoje rent richting de bal. Bröcker verovert de bal door een tackle van achteren. Bröcker draait met de bal, schiet en ... Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Zulík kopt de bal weg. Tyma heeft problemen om de bal te vangen. Bröcker is nu in balbezit. Bröcker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Bacer speelt de bal door. Sitár kopt de bal weg. Momuntjuk heeft problemen om de bal te vangen. Bröcker rent richting de bal. Bröcker haalt uit met een fantastische trap. Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Belotti geeft een lange en hoge pass. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Momuntjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker verovert de bal door een tackle van achteren. Bröcker draait met de bal, schiet en ... Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Otrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrada passt de bal met de wreef. Káposzta heeft problemen om de bal te vangen. Káposzta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Red Bull Zilina - PlastovFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 66%, PlastovFC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Red Bull Zilina - PlastovFC 1:1

69e minuut.
Brink passt de bal met de wreef. Vukoje onderschept slim de pass. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev probeert naar een medespeler te passen. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Bröcker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - PlastovFC 1:2

79e minuut.
Gadzhev rent richting de bal. Gadzhev passt de bal in één keer door. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink haalt uit met een fantastische trap. Bacer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - PlastovFC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 54%, PlastovFC 46%.
FC Red Bull Zilina - PlastovFC 1:3