Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Trnava bratislava lions
hrrr na ně Tactiek 1
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Klembár bereikt de bal nog maar net als eerste. Klembár passt de bal zonder na te denken. Hanzo rent richting de bal. Hanzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - bratislava lions 1:0

15e minuut.
Lapa is nu in balbezit. Lapa geeft de bal voor. Očistil speelt de bal door. Hanzo rent richting de bal. Hanzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzo is nu in balbezit. Lapa begaat een overtreding. Hanzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hanzo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beting onderschept slim de pass. Beting geeft een lange en hoge pass. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Sabatelli met een harde bal richting middenveld. Coporan kopt de bal weg. Hanzo controleert de bal met de borst. Hanzo haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biksadský rent richting de bal. Biksadský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fritsch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Antognozzi met een snelle inworp. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klembár passt de bal zonder na te denken. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Prljača ... Strafschop! Directe rode kaart, Prljača moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Prljača schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Biksadský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biksadský legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Biksadský passt de bal in één keer door. Hanzo is nu in balbezit. Očistil is nu in balbezit. Hanzo onderschept slim de pass. Hanzo draait met de bal, schiet en ... Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - bratislava lions 2:0

41e minuut.
Coporan passt de bal in één keer door. Hanzo is nu in balbezit. Hanzo passt de bal met de wreef. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Očistil geeft een hoge lob. Daar is Dratwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ławecki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sabatelli trapt de bal weg van het doel. Polewczak kopt de bal weg. Hanzo is nu in balbezit. Hanzo haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - bratislava lions 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 48%, bratislava lions 52%.
Eintracht Trnava - bratislava lions 3:0

51e minuut.
Coporan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Revírník komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dratwiński passt de bal zonder na te denken. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beting tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beting krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Zonderland geeft de bal voor. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki passt de bal met de wreef. Hanzo rent richting de bal. Hanzo haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Biksadský rent richting de bal. Biksadský passt de bal zonder na te denken. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki schiet op doel. Sabatelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - bratislava lions 4:0

67e minuut.
Revírník rent richting de bal. Revírník geeft de bal voor. Biksadský rent richting de bal. Biksadský draait met de bal, schiet en ... Sabatelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Biksadský passt de bal in één keer door. Klembár rent richting de bal. Očistil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klembár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biksadský legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - bratislava lions 5:0

71e minuut.
Hanzo rent richting de bal. Hanzo passt de bal zonder na te denken. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský schiet op doel. Sabatelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

75e minuut.
Hanzo onderschept slim de pass. Hanzo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Biksadský de bal. Biksadský schiet op doel. Sabatelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - bratislava lions 6:0

77e minuut.
Antognozzi is nu in balbezit. Antognozzi geeft de bal voor. Ionaş heeft problemen om de bal te vangen. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Patalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - bratislava lions 6:1

78e minuut.
Earl probeert naar een medespeler te passen. Biksadský rent richting de bal. Biksadský passt de bal in één keer door. Hanzo rent richting de bal. Hanzo haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zonderland geeft de bal voor. Klembár kopt de bal weg. Daar is Očistil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biksadský rent richting de bal. Biksadský draait met de bal, schiet en ... Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 45%, bratislava lions 55%.
Eintracht Trnava - bratislava lions 6:1