Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bratislava lions Eintracht Trnava
1 Tactiek hrrr na ně
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen very good


6e minuut.
Dratwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskovský onderschept slim de pass. Kazimieraitis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kazimieraitis krijgt een gele kaart. Leskovský raakt geblesseerd tijdens het duel. Biksadský kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ławecki passt de bal met de wreef. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică geeft een hoge lob. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Antognozzi met een sublieme pass. Arienti rent richting de bal. Arienti geeft een hoge lob. Ionaş rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antognozzi zal de hoekschop nemen. Patalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patalas trapt de bal weg. Badík kopt de bal weg. Antognozzi rent richting de bal. Antognozzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti passt de bal in één keer door. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel. Patalas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Očistil kopt de bal weg. Klembár rent richting de bal. Klembár passt de bal met de wreef. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Badík de bal. Badík speelt de bal door. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - Eintracht Trnava 1:0

33e minuut.
Očistil passt de bal met de wreef. Badík is nu in balbezit. Badík geeft de bal voor. Ionaş rent richting de bal. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. Patalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Badík geeft een lange en hoge pass. Arienti is nu in balbezit. Arienti passt de bal in één keer door. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - Eintracht Trnava 2:0

40e minuut.
Earl verovert de bal door een tackle van achteren. Earl passt de bal zonder na te denken. Stănică probeert naar een medespeler te passen. Biksadský rent richting de bal. Biksadský schiet op doel. Sabatelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Antognozzi passt de bal zonder na te denken. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fritsch krijgt een gele kaart. Arienti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arienti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Patalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - Eintracht Trnava 3:0

43e minuut.
Klungelig pakt Fritsch de bal. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch onderschept slim de pass. Arienti rent richting de bal. Arienti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 46%, Eintracht Trnava 54%.
bratislava lions - Eintracht Trnava 3:0

47e minuut.
Polewczak met een sublieme pass. Klembár rent richting de bal. Klembár met een sublieme pass. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stănică rent richting de bal. Ionaş onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Hanzo ... Strafschop! Hanzo krijgt een gele kaart. Ionaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Arienti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Patalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arienti rent richting de bal. Arienti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki onderschept slim de pass. Ławecki passt de bal in één keer door. Biksadský rent richting de bal. Biksadský haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Polewczak met een sublieme pass. Stănică rent richting de bal. Stănică geeft de bal voor. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Polewczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică met een sublieme pass. Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskovský geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Biksadský rent richting de bal. Ławecki rent richting de bal. Ławecki passt de bal met de wreef. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - Eintracht Trnava 3:1

73e minuut.
Badík passt de bal met de wreef. Kazimieraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimieraitis passt de bal met de wreef. Ionaş rent richting de bal. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. Patalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Hanzo speelt de bal door. Stănică is nu in balbezit. Stănică passt de bal met de wreef. Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kazimieraitis rent richting de bal. Kazimieraitis speelt de bal door. Badík speelt de bal door. Arienti rent richting de bal. Arienti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Antognozzi met een sublieme pass. Ionaş is nu in balbezit. Polewczak speelt de bal door. Klembár rent richting de bal. Klembár geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Očistil geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biksadský met een snelle inworp. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stănică kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazimieraitis de bal. Leskovský is nu in balbezit. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stănică rent richting de bal. Stănică geeft een hoge lob. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 55%, Eintracht Trnava 45%.
bratislava lions - Eintracht Trnava 3:1