Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTC FC Red Bull Zilina
433 Tactiek Chimera
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
67.8 gemiddelde waardering 49.7
outstanding Schieten good
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Pruul kopt de bal weg. Niemitalo heeft problemen om de bal te vangen. Caocci begaat een overtreding. Caocci krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Caocci geeft de bal voor. Inworp. Pruul met een snelle inworp. Niemitalo geeft een hoge lob. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pruul passt de bal zonder na te denken. Niemitalo rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niemitalo neemt de hoekschop. Vasallo krijgt zijn hoofd ertegen. Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Girgaš verovert de bal door een tackle van achteren. Pruul probeert naar een medespeler te passen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel. Bacer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo passt de bal met de wreef. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Bacer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FC Red Bull Zilina 1:0

30e minuut.
Pruul passt de bal zonder na te denken. Niemitalo geeft een hoge lob. Vasallo kopt de bal weg. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FC Red Bull Zilina 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Caocci de bal. Vasallo rent richting de bal. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov springt en kopt de bal. Bacer bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Niemitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Momuntjuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niemitalo raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasallo neemt de penalty, wat een uithaal! Bacer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FC Red Bull Zilina 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 32%, FC Red Bull Zilina 68%.
FCTC - FC Red Bull Zilina 3:0

49e minuut.
Naumov is nu in balbezit. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov rent richting de bal. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FC Red Bull Zilina 4:0

58e minuut.
Momuntjuk geeft een hoge lob. Pruul kopt de bal weg. Pane probeert naar een medespeler te passen. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov schiet op doel. Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pruul met een sublieme pass. Daar is Niemitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemitalo probeert naar een medespeler te passen. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. Vasallo passt de bal zonder na te denken. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov schiet op doel. Bacer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FC Red Bull Zilina 5:0

65e minuut.
Káposzta passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasallo. Vasallo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Niemitalo verovert de bal door een tackle van achteren. Niemitalo geeft de bal voor. Daar is Vukoje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FC Red Bull Zilina 6:0

69e minuut.
Caocci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruul met de inworp. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FC Red Bull Zilina 7:0

72e minuut.
Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Daar is Naumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov schiet op doel. Bacer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FC Red Bull Zilina 8:0

77e minuut.
Momuntjuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruul met een snelle inworp. Niemitalo geeft een hoge lob. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pane passt de bal zonder na te denken. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo speelt de bal door. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bacer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FC Red Bull Zilina 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 28%, FC Red Bull Zilina 72%.
FCTC - FC Red Bull Zilina 9:0