Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠK Tajfún Nitra FC Považská Bystrica
442 Tactiek jp
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 39.1
very good Schieten very good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Ďurčo passt de bal in één keer door. Clasie is nu in balbezit. Clasie probeert naar een medespeler te passen. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durec trapt de bal weg van het doel. Grach kopt de bal weg. Schieppati is nu in balbezit. Schieppati passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Carnabuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel onderschept slim de pass. Paemel speelt de bal door. Chodiman is nu in balbezit. Chodiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Contardi met een sublieme pass. Parindra rent richting de bal. Daar is Parindra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parindra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 0:1

12e minuut.
Grach probeert de bal aan de voet te houden. Contardi speelt de bal door. Simone probeert naar een medespeler te passen. Parindra is nu in balbezit. Parindra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Contardi verovert de bal door een tackle van achteren. Contardi geeft een lange en hoge pass. Albrechts rent richting de bal. Parindra onderschept slim de pass. Parindra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 0:2

18e minuut.
Chodiman verovert de bal door een tackle van achteren. Chodiman passt de bal met de wreef. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel schiet op doel. Durec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 1:2

20e minuut.
Clasie geeft een lange en hoge pass. Chodiman rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Draho ... Strafschop! Chodiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chodiman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 2:2

20e minuut.
Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grach probeert naar een medespeler te passen. Avezaat probeert naar een medespeler te passen. Chodiman is nu in balbezit. Chodiman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Avezaat controleert de bal met de borst. Avezaat geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lepší de bal onder controle te krijgen. Chodiman rent richting de bal. Chodiman draait met de bal, schiet en ... Durec bokst de bal weg.

26e minuut.
Carnabuci geeft de bal voor. Albrechts probeert de bal met de borst te controleren. Parindra rent richting de bal. Parindra draait met de bal, schiet en ... Karásek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 2:3

39e minuut.
Grach passt de bal met de wreef. Parindra is nu in balbezit. Schieppati rent richting de bal. Schieppati draait met de bal, schiet en ... Karásek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Tajfún Nitra 59%, FC Považská Bystrica 41%.
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 2:4

47e minuut.
Carnabuci kopt de bal weg. Parindra rent richting de bal. Parindra met een sublieme pass. Schieppati is nu in balbezit. Schieppati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 2:5

50e minuut.
Clasie rent richting de bal. Clasie geeft een hoge lob. Paemel kopt de bal weg. Chodiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Avezaat onderschept slim de pass. Avezaat probeert naar een medespeler te passen. Chodiman rent richting de bal. Chodiman schiet op doel. Durec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 3:5

55e minuut.
Chodiman rent richting de bal. Chodiman passt de bal in één keer door. Paemel rent richting de bal. Paemel draait met de bal, schiet en ... Durec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 4:5

59e minuut.
Mikosiak is nu in balbezit. Grach begaat een overtreding. Mikosiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ďurčo met een snel genomen vrije trap. Paemel kopt de bal weg. Chodiman rent richting de bal. Chodiman draait met de bal, schiet en ... Durec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 5:5

75e minuut.
Ďurčo geeft de bal voor. Lepší met een sublieme pass. Klungelig pakt Contardi de bal. Paemel rent richting de bal. Paemel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Lepší controleert de bal met de borst. Paemel is nu in balbezit. Chodiman rent richting de bal. Chodiman haalt uit met een fantastische trap. Durec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 6:5

81e minuut.
Simone is nu in balbezit. Chodiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Draho de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Busuioc neemt de hoekschop. Carnabuci kopt de bal weg. Albrechts probeert de bal aan de voet te houden. Parindra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parindra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Simone geeft de bal voor. Parindra probeert de bal met de borst te controleren. Grach bereikt de bal nog maar net als eerste. Grach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Tajfún Nitra 45%, FC Považská Bystrica 55%.
ŠK Tajfún Nitra - FC Považská Bystrica 6:5