Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NMBRONEE FC Setechov
4333 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kiselica is nu in balbezit. Kiselica geeft een hoge lob. Vasilenko probeert de bal met de borst te controleren. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Idczak is nu in balbezit. Idczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC Setechov 1:0

8e minuut.
Mudroň rent richting de bal. Idczak verovert de bal door een tackle van achteren. Idczak probeert naar een medespeler te passen. Brencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brencio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Karl kopt de bal weg. Brencio is nu in balbezit. Brencio probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Babiak rent richting de bal. Inworp. Babiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hudý rent richting de bal. Hudý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zamborský de bal. Vaško is nu in balbezit. Vaško draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brencio rent richting de bal. Brencio passt de bal zonder na te denken. Mudroň bereikt de bal nog maar net als eerste. Idczak onderschept slim de pass. Idczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Panaiot probeert naar een medespeler te passen. Karl geeft de bal voor. Brencio is nu in balbezit. Brencio geeft de bal voor. Idczak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Findura passt de bal in één keer door. Panaiot geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Brencio springt en kopt de bal. Chanát kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brencio schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NMBRONEE 33%, FC Setechov 67%.
NMBRONEE - FC Setechov 1:0

51e minuut.
Idczak probeert naar een medespeler te passen. Brencio rent richting de bal. Brencio passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Commendatore passt de bal in één keer door. Idczak is nu in balbezit. Idczak geeft een hoge lob. Brencio is nu in balbezit. Brencio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zamborský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Commendatore rent richting de bal. Commendatore geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Commendatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Findura is nu in balbezit. Commendatore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Commendatore krijgt een gele kaart. Findura roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Findura kan niet meer verder spelen. Bocko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NMBRONEE 44%, FC Setechov 56%.
NMBRONEE - FC Setechov 1:0