Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ChocoCoco AC Nitra
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gutek met een sublieme pass. Čaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaja met een sublieme pass. Bachmann rent richting de bal. Bachmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubina met een snelle inworp. Karenda probeert naar een medespeler te passen. Haloncek rent richting de bal. Haloncek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rabich passt de bal in één keer door. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina passt de bal zonder na te denken. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stupár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gutek verovert de bal door een tackle van achteren. Gutek passt de bal met de wreef. Marfiák bereikt de bal nog maar net als eerste. Haloncek onderschept slim de pass. Haloncek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Čaja speelt de bal door. Bachmann is nu in balbezit. Butkovský is nu in balbezit. Rabich onderschept slim de pass. Rabich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rabich rent richting de bal. Rabich passt de bal met de wreef. Kubina probeert naar een medespeler te passen. Bachmann rent richting de bal. Bachmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ChocoCoco - AC Nitra 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ChocoCoco 52%, AC Nitra 48%.
FC ChocoCoco - AC Nitra 0:1

51e minuut.
Kubina rent richting de bal. Kriššák verovert de bal door een tackle van achteren. Kriššák probeert naar een medespeler te passen. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann haalt uit met een fantastische trap. Stupár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butkovský heeft problemen om de bal te vangen. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Drúbeč probeert naar een medespeler te passen. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann probeert naar een medespeler te passen. Rabich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Baliak speelt de bal door. Šavel rent richting de bal. Bachmann is nu in balbezit. Rabich rent richting de bal. Rabich draait met de bal, schiet en ... Stupár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ChocoCoco - AC Nitra 0:2

66e minuut.
Šavel rent richting de bal. Rosiak onderschept slim de pass. Rosiak passt de bal zonder na te denken. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chinoranský rent richting de bal. Chinoranský geeft een lange en hoge pass. Bachmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabich rent richting de bal. Rabich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ChocoCoco 60%, AC Nitra 40%.
FC ChocoCoco - AC Nitra 0:2