Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NMBRONEE FC ChocoCoco
4333 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 14.4
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sinaly kopt de bal weg. Commendatore is nu in balbezit. Commendatore passt de bal in één keer door. Idczak is nu in balbezit. Idczak geeft de bal voor. Stupár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butkovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC ChocoCoco 1:0

7e minuut.
Panaiot probeert de bal aan de voet te houden. Idczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idczak speelt de bal door. Korecki rent richting de bal. Korecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC ChocoCoco 2:0

12e minuut.
Karl verovert de bal door een tackle van achteren. Karl passt de bal zonder na te denken. Korecki is nu in balbezit. Brencio is nu in balbezit. Brencio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Karl probeert de bal aan de voet te houden. Panaiot rent richting de bal. Haloncek begaat een overtreding. Haloncek krijgt een gele kaart. Panaiot raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiselica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Butkovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC ChocoCoco 3:0

25e minuut.
Klungelig pakt Korecki de bal. Chinoranský is nu in balbezit. Korecki onderschept slim de pass. Brencio rent richting de bal. Brencio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Korecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pilarczyk komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Commendatore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamborský probeert naar een medespeler te passen. Idczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Commendatore is nu in balbezit. Commendatore geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC ChocoCoco 4:0

36e minuut.
Gutek rent richting de bal. Karl onderschept slim de pass. Panaiot speelt de bal door. Brencio rent richting de bal. Brencio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Siba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinoranský kan de bal niet met de borst controleren. Chinoranský geeft een lange en hoge pass. Gutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chinoranský rent richting de bal. Panaiot verovert de bal door een tackle van achteren. Panaiot passt de bal met de wreef. Idczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NMBRONEE 27%, FC ChocoCoco 73%.
NMBRONEE - FC ChocoCoco 4:0

49e minuut.
Commendatore probeert naar een medespeler te passen. Idczak is nu in balbezit. Idczak speelt de bal door. Brencio is nu in balbezit. Brencio draait met de bal, schiet en ... Stupár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC ChocoCoco 5:0

54e minuut.
Zamborský is nu in balbezit. Daar is Commendatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siba bereikt de bal nog maar net als eerste. Commendatore verovert de bal door een tackle van achteren. Commendatore geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Panaiot passt de bal zonder na te denken. Kubina rent richting de bal. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Brencio rent richting de bal. Brencio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Panaiot passt de bal in één keer door. Kiselica is nu in balbezit. Haloncek onderschept slim de pass. Haloncek haalt uit met een fantastische trap. Vivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC ChocoCoco 5:1

71e minuut.
Panaiot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pilarczyk de bal. Panaiot speelt de bal door. Brencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC ChocoCoco 6:1

76e minuut.
Butkovský rent richting de bal. Butkovský geeft een hoge lob. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaiot geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC ChocoCoco 7:1

79e minuut.
Zamborský rent richting de bal. Zamborský geeft een hoge lob. Brencio is nu in balbezit. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel. Stupár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Chinoranský is nu in balbezit. Brencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brencio geeft de bal voor. Daar is Idczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Zamborský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Commendatore geeft een lange en hoge pass. Brencio heeft problemen om de bal te vangen. Idczak is nu in balbezit. Idczak draait met de bal, schiet en ... Stupár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NMBRONEE - FC ChocoCoco 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NMBRONEE 20%, FC ChocoCoco 80%.
NMBRONEE - FC ChocoCoco 8:1