Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Setechov AC Nitra
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 24.2
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Rabich is nu in balbezit. Bachmann is nu in balbezit. Rabich rent richting de bal. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann draait met de bal, schiet en ... Chanát kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setechov - AC Nitra 0:1

19e minuut.
Kačašvinský is nu in balbezit. Kačašvinský geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Plavák de bal onder controle te krijgen. Gancarčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gancarčík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Setechov - AC Nitra 1:1

21e minuut.
Findura probeert naar een medespeler te passen. Plavák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gancarčík verovert de bal door een tackle van achteren. Gancarčík draait met de bal, schiet en ... Chorbát maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Mudroň de bal. Rabich rent richting de bal. Rabich speelt de bal door. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rabich passt de bal met de wreef. Kriššák is nu in balbezit. Kriššák passt de bal met de wreef. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setechov - AC Nitra 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Setechov 39%, AC Nitra 61%.
FC Setechov - AC Nitra 1:2

56e minuut.
Kriššák is nu in balbezit. Kriššák geeft een lange en hoge pass. Daar is Baliak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabich is nu in balbezit. Rabich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setechov - AC Nitra 1:3

76e minuut.
Baliak verovert de bal door een tackle van achteren. Baliak geeft de bal voor. Gogor kopt de bal weg. Bachmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bachmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Baliak met een sublieme pass. Findura is nu in balbezit. Findura passt de bal in één keer door. Rabich is nu in balbezit. Rabich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mudroň heeft problemen om de bal te vangen. Baliak rent richting de bal. Met opzet legt Findura zijn tegenspeler op de grond. Findura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Setechov 60%, AC Nitra 40%.
FC Setechov - AC Nitra 1:3