Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kridla sovietov KGB AFK Flamengo BRATISLAVA
T-34 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 46.2
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Karpan rent richting de bal. Belko verovert de bal door een tackle van achteren. Belko probeert naar een medespeler te passen. Deioannon is nu in balbezit. Deioannon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Peercy onderschept slim de pass. Peercy geeft een lange en hoge pass. Sundberg kopt de bal weg. Jurena is nu in balbezit. Jurena haalt uit met een fantastische trap. Kolvek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karpan is nu in balbezit. Karpan haalt uit met een fantastische trap. Kolvek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Nummivirta is nu in balbezit. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lazarčík de bal. Lazarčík haalt uit met een fantastische trap. Cerci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolvek trapt de bal weg van het doel. Kolodžej kopt de bal weg. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ogaza passt de bal met de wreef. Kolodžej met een sublieme pass. Klungelig pakt Jurena de bal. Jurena draait met de bal, schiet en ... Kolvek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - AFK Flamengo BRATISLAVA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 56%, AFK Flamengo BRATISLAVA 44%.
kridla sovietov KGB - AFK Flamengo BRATISLAVA 1:0

55e minuut.
Kolodžej speelt de bal door. Jurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - AFK Flamengo BRATISLAVA 2:0

61e minuut.
Bobadilla passt de bal in één keer door. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej passt de bal in één keer door. Sundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ogaza passt de bal in één keer door. Mancini rent richting de bal. Nummivirta begaat een overtreding. Nummivirta krijgt een gele kaart. Mancini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mancini kan niet meer verder spelen. Kurismaa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kunec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurena is nu in balbezit. Jurena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - AFK Flamengo BRATISLAVA 3:0

70e minuut.
Inworp. Kunec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolodžej met een sublieme pass. Kunec is nu in balbezit. Kunec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kunec passt de bal in één keer door. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej passt de bal zonder na te denken. Jurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chun Kit geeft de bal voor. Inworp. Karpan met een snelle inworp. Kolodžej geeft een lange en hoge pass. Jurena maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nummivirta onderschept slim de pass. Nummivirta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurismaa met een snelle inworp. Ogaza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kolodžej met een sublieme pass. Jurena heeft problemen om de bal te vangen. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - AFK Flamengo BRATISLAVA 4:0

85e minuut.
Kunec rent richting de bal. Kunec probeert naar een medespeler te passen. Jurena is nu in balbezit. Jurena draait met de bal, schiet en ... Kolvek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - AFK Flamengo BRATISLAVA 5:0

86e minuut.
Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga geeft de bal voor. Karpan kopt de bal weg. Sundberg heeft problemen om de bal te vangen. Sundberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 44%, AFK Flamengo BRATISLAVA 56%.
kridla sovietov KGB - AFK Flamengo BRATISLAVA 5:0