Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Vranov nad Toplou Detva Hawks
Morovno 1 Tactiek ATTv2
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 26
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.1 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten adequate
adequate Passen solid
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Kočisko met de inworp. Sedlarich is nu in balbezit. Sedlarich speelt de bal door. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko geeft een lange en hoge pass. Wielopolski bokst de bal weg.

19e minuut.
Verrev geeft de bal voor. Wider kopt de bal weg. Bartel controleert de bal met de borst. Frinák is nu in balbezit. Frinák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bustamante met een snelle inworp. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider met een sublieme pass. Pearson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tížik met een sublieme pass. Kočisko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nehus is nu in balbezit. Frinák rent richting de bal. Frinák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Vranov nad Toplou - Detva Hawks 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Vranov nad Toplou 71%, Detva Hawks 29%.
MFK Vranov nad Toplou - Detva Hawks 0:1

46e minuut.
Grzebinoga komt het veld opgelopen. Ceulemans komt het veld opgelopen. Martini komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ceulemans verovert de bal door een tackle van achteren. Sedlarich rent richting de bal. Ceulemans maakt een afschuwelijke overtreding. Ceulemans krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Vergoossen is nu in balbezit. Vergoossen geeft de bal voor. Nehus kopt de bal weg. Ceulemans is nu in balbezit. Ceulemans schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Gajzer de bal onder controle te krijgen. Nehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehus passt de bal in één keer door. Martini rent richting de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap. Kubatko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bartel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pearson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mlynár probeert de bal met de borst te controleren. Pearson verovert de bal door een tackle van achteren. Pearson passt de bal in één keer door. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel. Kubatko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ceulemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceulemans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Mlynár de bal. Bustamante rent richting de bal. Bustamante speelt de bal door. Ceulemans is nu in balbezit. Ceulemans haalt uit met een fantastische trap. Kubatko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pearson is nu in balbezit. Pearson passt de bal in één keer door. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Vranov nad Toplou - Detva Hawks 0:2

71e minuut.
Tížik rent richting de bal. Gajzer is nu in balbezit. Pearson begaat een overtreding. Pearson krijgt een gele kaart. Gajzer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gajzer kan niet meer verder spelen.

73e minuut.
Mlynár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearson onderschept slim de pass. Pearson passt de bal in één keer door. Martini is nu in balbezit. Martini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mlynár rent richting de bal. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante passt de bal met de wreef. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Serbin zijn tegenspeler op de grond. Nehus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Serbin de bal. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bustamante neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Vranov nad Toplou 83%, Detva Hawks 17%.
MFK Vranov nad Toplou - Detva Hawks 0:2