Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Lokomotív Košice SK Horelica
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Krajnák probeert naar een medespeler te passen. Hricov is nu in balbezit. Hricov geeft een lange en hoge pass. Chalpuka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chalpuka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Egerský speelt de bal door. Ondrula rent richting de bal. Ondrula speelt de bal door. Kezák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kezák geeft de bal voor. Karolčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Šafranko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šafranko geeft een lange en hoge pass. Chalpuka is nu in balbezit. Chalpuka draait met de bal, schiet en ... Rast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Samol speelt de bal door. Chalpuka heeft problemen om de bal te vangen. Ondrula is nu in balbezit. Chalpuka onderschept slim de pass. Chalpuka haalt uit met een fantastische trap. Fix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Samol geeft de bal voor. Ďura bereikt de bal nog maar net als eerste. Samol verovert de bal door een tackle van achteren. Mizikár is nu in balbezit. Mizikár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Zentko begaat een overtreding. Mizikár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samol komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lokomotív Košice 53%, SK Horelica 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Lokomotív Košice - SK Horelica 0:0

58e minuut.
Šafranko verovert de bal door een tackle van achteren. Varoš rent richting de bal. Varoš speelt de bal door. Ďura is nu in balbezit. Ďura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Brajer kopt de bal weg. Ondrula is nu in balbezit. Ondrula passt de bal in één keer door. Placko is nu in balbezit. Placko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Samol probeert naar een medespeler te passen. Culík rent richting de bal. Culík geeft een hoge lob. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Karolčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ondrula passt de bal zonder na te denken. Schneider geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siman de bal. Kezák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kezák geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sýkora met een snelle inworp. Varoš rent richting de bal. Varoš geeft een lange en hoge pass. Hromadka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromadka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lokomotív Košice 52%, SK Horelica 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Lokomotív Košice - SK Horelica 0:0