Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiva Raca Mildo
541 -obrana Tactiek Vskutku3
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Acemşah rent richting de bal. Acemşah probeert naar een medespeler te passen. Jankowski rent richting de bal. Jankowski geeft een lange en hoge pass. Ribolzi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vojnović speelt de bal door. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abigantus krijgt een gele kaart. Ege raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrarca komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Mildo 0:1

12e minuut.
Krupár geeft een lange en hoge pass. Petrarca met een sublieme pass. Abigantus is nu in balbezit. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gąsiorowski met een sublieme pass. Vojnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnović met een sublieme pass. Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Petrarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowski passt de bal met de wreef. Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Acemşah heeft problemen om de bal te vangen. Acemşah geeft de bal voor. Belanský is nu in balbezit. Ribolzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribolzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Petrarca passt de bal met de wreef. Gąsiorowski heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorowski passt de bal in één keer door. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Ege haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Mildo 0:2

28e minuut.
Daar is Abigantus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ege speelt de bal door. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Mildo 0:3

31e minuut.
Deprez probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski geeft de bal voor. Ege is nu in balbezit. Ege draait met de bal, schiet en ... Barna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vojnović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vojnović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ribolzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Barna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vojnović probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorowski rent richting de bal. Gąsiorowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Szaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Raca 75%, Mildo 25%.
Lokomotiva Raca - Mildo 0:3

52e minuut.
Deprez met een snelle inworp. Szaj is nu in balbezit. Szaj geeft de bal voor. Ege rent richting de bal. Ege schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jankowski geeft een lange en hoge pass. Vetrík probeert de bal aan de voet te houden. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi haalt uit met een fantastische trap. Barna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Mildo 0:4

56e minuut.
Vetrík onderschept slim de pass. Gąsiorowski is nu in balbezit. Gąsiorowski geeft een lange en hoge pass. Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Belanský kopt de bal weg. Klungelig pakt Gąsiorowski de bal. Gąsiorowski passt de bal met de wreef. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Almqvist geeft een lange en hoge pass. Vojnović is nu in balbezit. Vojnović passt de bal zonder na te denken. Ege is nu in balbezit. Ege draait met de bal, schiet en ... Barna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Vojnović speelt de bal door. Petrarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrarca passt de bal met de wreef. Szaj is nu in balbezit. Szaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Mildo 0:5

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barna niet meer kan verder spelen. Tásler komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ribolzi is nu in balbezit. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski passt de bal zonder na te denken. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Ege haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almqvist. Deprez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrarca met een snel genomen vrije trap. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi haalt uit met een fantastische trap. Tásler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Mildo 0:6

70e minuut.
Deprez passt de bal zonder na te denken. Petrarca probeert naar een medespeler te passen. Vojnović met een sublieme pass. Ribolzi kan de bal niet met de borst controleren. Ribolzi draait met de bal, schiet en ... Tásler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Mildo 0:7

75e minuut.
Vetrík geeft de bal voor. Inworp. Deprez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szaj rent richting de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ... Tásler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vojnović verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnović geeft een lange en hoge pass. Belanský heeft problemen om de bal te vangen. Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Belanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vojnović neemt de hoekschop. Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gąsiorowski passt de bal in één keer door. Jankowski rent richting de bal. Jankowski passt de bal in één keer door. Ege is nu in balbezit. Ege schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Anchen passt de bal met de wreef. Ege rent richting de bal. Ege draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abigantus de bal onder controle te krijgen. Tásler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Mildo 0:8

87e minuut.
Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Belanský onderschept slim de pass. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Mildo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Raca 84%, Mildo 16%.
Lokomotiva Raca - Mildo 0:9