Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3.Fc majer Martin Bezuch Youtube
Normal Tactiek total utok
58% Balbezit 42%
10% Spel op eigen helft 90%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Hanulák de bal. Hanulák speelt de bal door. Vajduľák rent richting de bal. Vajduľák draait met de bal, schiet en ... Pilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 1:0

4e minuut.
Petro rent richting de bal. Vajduľák onderschept slim de pass. Vajduľák met een sublieme pass. Hanulák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanulák haalt uit met een fantastische trap. Pilar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanulák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanulák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 2:0

6e minuut.
Vajduľák verovert de bal door een tackle van achteren. Vajduľák passt de bal in één keer door. Hanulák rent richting de bal. Hanulák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Holba rent richting de bal. Holba met een sublieme pass. Vajduľák is nu in balbezit. Vajduľák haalt uit met een fantastische trap. Pilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Húsenica met de inworp. Hanulák rent richting de bal. Hanulák speelt de bal door. Vajduľák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajduľák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 3:0

12e minuut.
Vetroský is nu in balbezit. Vetroský met een sublieme pass. Vajduľák rent richting de bal. Vajduľák schiet op doel. Pilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Janetka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vetroský de bal. Vetroský probeert naar een medespeler te passen. Vajduľák rent richting de bal. Vajduľák schiet op doel. Pilar bokst de bal weg. Vajduľák rent richting de bal. Vajduľák probeert naar een medespeler te passen. Vetroský is nu in balbezit. Vetroský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 4:0

19e minuut.
Hanulák is nu in balbezit. Hanulák met een sublieme pass. Vajduľák rent richting de bal. Vajduľák haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Ďuračinský is nu in balbezit. Vetroský rent richting de bal. Vetroský met een sublieme pass. Vajduľák rent richting de bal. Vajduľák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kasajko trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janetka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vetroský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetroský passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vetroský is nu in balbezit. Vetroský geeft een lange en hoge pass. Vajduľák is nu in balbezit. Vajduľák draait met de bal, schiet en ... Pilar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pilar verovert de bal door een tackle van achteren. Ďuračinský is nu in balbezit. Rubý probeert naar een medespeler te passen. Vajduľák is nu in balbezit. Vajduľák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 5:0

38e minuut.
Janetka met de inworp. Holba heeft problemen om de bal te vangen. Holba met een sublieme pass. Vetroský rent richting de bal. Vetroský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pilar onderschept slim de pass. Holba bereikt de bal nog maar net als eerste. Holba probeert naar een medespeler te passen. Vajduľák is nu in balbezit. Vajduľák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Inworp. Janetka met de inworp. Vetroský met een sublieme pass. Vajduľák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajduľák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3.Fc majer 9%, Martin Bezuch Youtube 91%.
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 5:0

50e minuut.
Pilar trapt de bal weg van het doel. Janetka heeft problemen om de bal te vangen. Janetka speelt de bal door. Vajduľák rent richting de bal. Vajduľák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 6:0

52e minuut.
Janetka passt de bal in één keer door. Zachara met een sublieme pass. Vajduľák is nu in balbezit. Vajduľák haalt uit met een fantastische trap. Pilar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Vajduľák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajduľák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 7:0

57e minuut.
Daar is Vajduľák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetroský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetroský passt de bal zonder na te denken. Vajduľák is nu in balbezit. Vajduľák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Juhárik is nu in balbezit. Juhárik speelt de bal door. Kasajko is nu in balbezit. Janetka onderschept slim de pass. Janetka speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vajduľák rent richting de bal. Vajduľák draait met de bal, schiet en ... Pilar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 8:0

65e minuut.
Janetka met de inworp. Vetroský met een sublieme pass. Vajduľák is nu in balbezit. Vajduľák draait met de bal, schiet en ... Pilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 9:0

68e minuut.
Húsenica verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Húsenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetroský probeert naar een medespeler te passen. Vajduľák is nu in balbezit. Vajduľák haalt uit met een fantastische trap. Pilar bokst de bal weg. Vajduľák rent richting de bal. Vajduľák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 10:0

74e minuut.
Hanulák probeert naar een medespeler te passen. Vetroský is nu in balbezit. Vajduľák is nu in balbezit. Vetroský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetroský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Janetka verovert de bal door een tackle van achteren. Juhárik verovert de bal door een tackle van achteren. Vetroský met een sublieme pass. Vajduľák is nu in balbezit. Vajduľák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 11:0

86e minuut.
Holba met een sublieme pass. Klungelig pakt Ďuračinský de bal. Ďuračinský met een sublieme pass. Vetroský rent richting de bal. Vetroský schiet op doel. Pilar bokst de bal weg. Klungelig pakt Vajduľák de bal. Vajduľák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3.Fc majer 11%, Martin Bezuch Youtube 89%.
3.Fc majer - Martin Bezuch Youtube 12:0