Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Trnava CF Martin Bezuch Youtube
first Tactiek total utok
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
41 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Vittek is nu in balbezit. Vittek probeert naar een medespeler te passen. Boyarchuk rent richting de bal. Boyarchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 1:0

12e minuut.
Vittek kopt de bal weg. Kerepťan speelt de bal door. Boyarchuk is nu in balbezit. Kupecka rent richting de bal. Kupecka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kerepťan is nu in balbezit. Kerepťan passt de bal met de wreef. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 2:0

19e minuut.
Kupecka is nu in balbezit. Kupecka speelt de bal door. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk schiet op doel. Pilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 3:0

21e minuut.
Heinen geeft de bal voor. Poch kopt de bal weg. Vittek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittek schiet op doel. Pilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poch met een snelle inworp. Boyarchuk rent richting de bal. Kupecka rent richting de bal. Kupecka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 4:0

24e minuut.
Kochowski passt de bal zonder na te denken. Raposo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poch neemt de hoekschop. Vittek kopt de bal weg. Pilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Petro met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poch neemt de hoekschop. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boyarchuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 5:0

28e minuut.
Kučerák probeert naar een medespeler te passen. Vittek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittek met een sublieme pass. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boyarchuk rent richting de bal. Boyarchuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 6:0

30e minuut.
Juhárik rent richting de bal. Boyarchuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Húsenica. Húsenica krijgt een gele kaart. Boyarchuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vittek heeft problemen om de bal te vangen. Boyarchuk is nu in balbezit. Boyarchuk haalt uit met een fantastische trap. Pilar bokst de bal weg. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Boyarchuk rent richting de bal. Paal!

31e minuut.
Boyarchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilar met een snelle inworp. Kupecka rent richting de bal. Kupecka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 7:0

36e minuut.
Inworp. Poch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vittek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittek speelt de bal door. Kupecka rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poch neemt de hoekschop. Pilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Poch met een snelle inworp. Boyarchuk is nu in balbezit. Kupecka rent richting de bal. Kupecka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 8:0

39e minuut.
Speky probeert naar een medespeler te passen. Kupecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka met een sublieme pass. Boyarchuk rent richting de bal. Boyarchuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 9:0

42e minuut.
Daar is Vittek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyarchuk rent richting de bal. Boyarchuk passt de bal zonder na te denken. Kupecka rent richting de bal. Kupecka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 10:0

44e minuut.
Vittek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittek speelt de bal door. Boyarchuk is nu in balbezit. Boyarchuk haalt uit met een fantastische trap. Pilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Trnava CF 12%, Martin Bezuch Youtube 88%.
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 11:0

47e minuut.
Kučerák probeert naar een medespeler te passen. Kupecka rent richting de bal. Vittek rent richting de bal. Vittek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 12:0

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Poch zal de hoekschop nemen. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 13:0

53e minuut.
Rezník kan de bal niet met de borst controleren. Rezník speelt de bal door. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 14:0

59e minuut.
Húsenica rent richting de bal. Abraham onderschept slim de pass. Abraham speelt de bal door. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Abraham met een sublieme pass. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka draait met de bal, schiet en ... Pilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 15:0

68e minuut.
Boyarchuk is nu in balbezit. Vittek is nu in balbezit. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Poch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyarchuk probeert de bal met de borst te controleren. Boyarchuk geeft een lange en hoge pass. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka schiet op doel. Pilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 16:0

72e minuut.
Pilar met een sublieme pass. Inworp. Poch met een snelle inworp. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 17:0

74e minuut.
Pilar speelt de bal door. Inworp. Poch met de inworp. Vittek rent richting de bal. Vittek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poch met een snelle inworp. Abraham is nu in balbezit. Abraham geeft een lange en hoge pass. Boyarchuk speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kupecka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 18:0

78e minuut.
Poch speelt de bal door. Rezník met een sublieme pass. Kupecka rent richting de bal. Kupecka schiet op doel. Pilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 19:0

80e minuut.
Vittek met een sublieme pass. Pleva is nu in balbezit. Pleva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kupecka de bal. Kupecka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kučerák speelt de bal door. Rezník bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezník probeert naar een medespeler te passen. Boyarchuk rent richting de bal. Boyarchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 20:0

86e minuut.
Poch met een sublieme pass. Rezník rent richting de bal. Vittek is nu in balbezit. Kupecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka haalt uit met een fantastische trap. Pilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kupecka rent richting de bal. Kupecka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boyarchuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Trnava CF 14%, Martin Bezuch Youtube 86%.
Spartak Trnava CF - Martin Bezuch Youtube 21:0