Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazacar FC Laugaricio
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Praj onderschept slim de pass. Praj passt de bal zonder na te denken. Mečiak is nu in balbezit. Kruk onderschept slim de pass. Kruk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kaczmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmar passt de bal met de wreef. Daar is Kruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruk haalt uit met een fantastische trap. Kociš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kaczmar rent richting de bal. Kaczmar passt de bal in één keer door. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk schiet op doel. Gaško probeert de bal aan de voet te houden. Kociš bokst de bal weg. Kociš probeert naar een medespeler te passen. Milko bereikt de bal nog maar net als eerste. Milko passt de bal in één keer door. Kruk is nu in balbezit. Kruk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Praj bereikt de bal nog maar net als eerste. Praj speelt de bal door. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Milko kopt de bal weg. Daar is Mečiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruk is nu in balbezit. Kruk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Marsh rent richting de bal. Marsh geeft een lange en hoge pass. Mečiak controleert de bal met de borst. Kruk rent richting de bal. Kruk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kopal rent richting de bal. Pudil rent richting de bal. Pudil speelt de bal door. Kruk is nu in balbezit. Kruk schiet op doel. Kociš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kaczmar geeft een lange en hoge pass. Praj geeft een lange en hoge pass. Gaško heeft problemen om de bal te vangen. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk haalt uit met een fantastische trap. Kociš bokst de bal weg.

36e minuut.
Lipčák kopt de bal weg. Pudil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk rent richting de bal. Pudil rent richting de bal. Pudil schiet op doel. De bal raakt de paal. Gaško met een sublieme pass. Kruk heeft problemen om de bal te vangen. Kruk haalt uit met een fantastische trap. Kociš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Hlavina is nu in balbezit. Pudil is nu in balbezit. Pudil passt de bal zonder na te denken. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Pudil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk is nu in balbezit. Pudil is nu in balbezit. Pudil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazacar - FC Laugaricio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazacar 22%, FC Laugaricio 78%.
FC Mazacar - FC Laugaricio 1:0

50e minuut.
Ballek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ćwiacz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ćwiacz geeft een lange en hoge pass. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaško legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kruk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kruk neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kaczmar geeft een hoge lob. Praj kopt de bal weg. Pudil heeft problemen om de bal te vangen. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk haalt uit met een fantastische trap. Kociš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mečiak heeft problemen om de bal te vangen. Kruk is nu in balbezit. Kruk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kaczmar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gernát kopt de bal weg. Ćwiacz met een sublieme pass. Pudil heeft problemen om de bal te vangen. Pudil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gergely geeft een lange en hoge pass. Vigalský kan de bal niet met de borst controleren. Kaczmar met een sublieme pass. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk draait met de bal, schiet en ... Kociš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Gernát speelt de bal door. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenc maakt een afschuwelijke overtreding. Ferenc krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Praj neemt de hoekschop. Milko bereikt de bal nog maar net als eerste. Milko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kruk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Milko probeert de bal met de borst te controleren. Hlavina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milko. Milko krijgt een gele kaart. Hlavina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gernát met een snel genomen vrije trap. Armour heeft problemen om de bal te vangen. Urda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kruk rent richting de bal. Pudil rent richting de bal. Kruk rent richting de bal. Pudil rent richting de bal. Pudil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Milko verovert de bal door een tackle van achteren. Pudil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudil speelt de bal door. Kruk rent richting de bal. Kruk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazacar - FC Laugaricio 2:0

72e minuut.
Marsh geeft een lange en hoge pass. Ćwiacz is nu in balbezit. Kopal maakt een afschuwelijke overtreding. Kopal krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Dzurinda geeft een lange en hoge pass. Gergely rent richting de bal. Gergely probeert naar een medespeler te passen. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Praj probeert naar een medespeler te passen. Pudil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kopal ... Strafschop! Kopal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pudil raakt geblesseerd tijdens het duel. Kruk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gernát is nu in balbezit. Pudil verovert de bal door een tackle van achteren. Pudil met een sublieme pass. Kruk is nu in balbezit. Kruk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazacar - FC Laugaricio 3:0

83e minuut.
Marsh met een snelle inworp. Kaczmar is nu in balbezit. Kaczmar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kruk de bal onder controle te krijgen. Kruk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lipčák passt de bal zonder na te denken. Ćwiacz met een sublieme pass. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudil rent richting de bal. Pudil haalt uit met een fantastische trap. Kociš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Vigalský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmar onderschept slim de pass. Kaczmar met een sublieme pass. Pudil rent richting de bal. Pudil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazacar 19%, FC Laugaricio 81%.
FC Mazacar - FC Laugaricio 3:0