Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAFC Lučenec FC Hadi
PATUSKO2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Kocák kopt de bal weg. Benedig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugas rent richting de bal. Dugas haalt uit met een fantastische trap. Benedig probeert de bal aan de voet te houden. Gábik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hajla is nu in balbezit. Dugas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugas met een sublieme pass. Benedig is nu in balbezit. Benedig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tľapa is nu in balbezit. Hajla verovert de bal door een tackle van achteren. Dugas is nu in balbezit. Dugas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Frinák rent richting de bal. Dugas verovert de bal door een tackle van achteren. Kianička speelt de bal door. Daar is Benedig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benedig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Semoník passt de bal met de wreef. Benedig heeft problemen om de bal te vangen. Vnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedig onderschept slim de pass. Benedig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kianička is nu in balbezit. Kianička passt de bal in één keer door. Semoník met een sublieme pass. Hajla rent richting de bal. Hajla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Kidala met de inworp. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla geeft een hoge lob. Benedig springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Semoník speelt de bal door. Daar is Kianička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kianička passt de bal in één keer door. Dugas is nu in balbezit. Dugas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LAFC Lučenec - FC Hadi 1:0

30e minuut.
Benedig is nu in balbezit. Semoník is nu in balbezit. Semoník speelt de bal door. Hajla heeft problemen om de bal te vangen. Hajla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vanga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gábik trapt de bal weg van het doel. Tľapa heeft problemen om de bal te vangen. Hajla is nu in balbezit. Hajla haalt uit met een fantastische trap. Girgaš probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vaška passt de bal zonder na te denken. Dugas is nu in balbezit. Benedig rent richting de bal. Dugas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LAFC Lučenec - FC Hadi 2:0

37e minuut.
Dugas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugas passt de bal met de wreef. Hajla is nu in balbezit. Hajla haalt uit met een fantastische trap. Girgaš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAFC Lučenec - FC Hadi 3:0

38e minuut.
Tomka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaška de bal. Dugas is nu in balbezit. Dugas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dugas passt de bal in één keer door. Hajla heeft problemen om de bal te vangen. Hajla passt de bal met de wreef. Benedig rent richting de bal. Benedig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla passt de bal zonder na te denken. Daar is Benedig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zemen geeft een hoge lob. Benedig rent richting de bal. Benedig passt de bal met de wreef. Dugas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAFC Lučenec 16%, FC Hadi 84%.
LAFC Lučenec - FC Hadi 3:0

46e minuut.
Dvala komt het veld opgelopen. Záborský komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vaška passt de bal met de wreef. Daar is Frinák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záborský is nu in balbezit. Dugas rent richting de bal. Dugas draait met de bal, schiet en ... Gábik bokst de bal weg. Vanga rent richting de bal. Záborský verovert de bal door een tackle van achteren. Záborský draait met de bal, schiet en ... Gábik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vnuk rent richting de bal. Záborský onderschept slim de pass. Záborský geeft een lange en hoge pass. Hajla rent richting de bal. Hajla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAFC Lučenec - FC Hadi 4:0

50e minuut.
Dugas passt de bal zonder na te denken. Kocák rent richting de bal. Kocák met een sublieme pass. Záborský rent richting de bal. Záborský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LAFC Lučenec - FC Hadi 5:0

53e minuut.
Záborský passt de bal met de wreef. Kianička probeert naar een medespeler te passen. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Hajla is nu in balbezit. Dugas is nu in balbezit. Dugas passt de bal met de wreef. Záborský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záborský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LAFC Lučenec - FC Hadi 6:0

63e minuut.
Hajla rent richting de bal. Hajla geeft een hoge lob. Záborský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záborský haalt uit met een fantastische trap. Gábik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAFC Lučenec - FC Hadi 7:0

66e minuut.
Frinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Frinák geeft een hoge lob. Hanáček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajla rent richting de bal. Hajla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LAFC Lučenec - FC Hadi 8:0

69e minuut.
Záborský onderschept slim de pass. Daar is Záborský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanga krijgt een gele kaart. Záborský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dugas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gábik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LAFC Lučenec - FC Hadi 9:0

74e minuut.
Dvala rent richting de bal. Dvala haalt uit met een fantastische trap. Hanáček heeft problemen om de bal te vangen. Dugas rent richting de bal. Dugas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gábik trapt de bal weg van het doel. Kidala kan de bal niet met de borst controleren. Kidala speelt de bal door. Hajla is nu in balbezit. Hajla geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAFC Lučenec 12%, FC Hadi 88%.
LAFC Lučenec - FC Hadi 9:0