Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbalová akadémia mládeže LAFC Lučenec
nová Tactiek PATUSKO2
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Dugas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot begaat een overtreding. Dugas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kianička met een snel genomen vrije trap. Daar is Hajla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajla haalt uit met een fantastische trap. Bumann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gamarnik geeft een hoge lob. Daar is Rebič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebič geeft een lange en hoge pass. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Semoník met de inworp. Benedig rent richting de bal. Soete legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benedig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dugas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Hajla haalt uit met een fantastische trap. Bumann speelt de bal door. Kidala kopt de bal weg. Dugas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bellot probeert naar een medespeler te passen. Kianička is nu in balbezit. Kianička passt de bal zonder na te denken. Hajla rent richting de bal. Hajla draait met de bal, schiet en ... Bumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Inworp. Kidala met een snelle inworp. Hajla rent richting de bal. Hajla geeft een lange en hoge pass. Daar is Gillot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Isaacs onderschept slim de pass. Isaacs geeft een hoge lob. Casanellas kopt de bal weg. Klungelig pakt Dugas de bal. Dugas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbalová akadémia mládeže 69%, LAFC Lučenec 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Futbalová akadémia mládeže - LAFC Lučenec 0:0

46e minuut.
Záborský komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Semoník is nu in balbezit. Semoník speelt de bal door. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla haalt uit met een fantastische trap. Bumann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Bellot kopt de bal weg. Kidala rent richting de bal. Kidala passt de bal in één keer door. Hajla is nu in balbezit. Hajla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vikariyk is nu in balbezit. Vikariyk probeert naar een medespeler te passen. Kvotký probeert naar een medespeler te passen. Rapallo is nu in balbezit. Rapallo schiet op doel. Hromý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Hajla is nu in balbezit. Hajla geeft een lange en hoge pass. Engin bereikt de bal nog maar net als eerste. Záborský verovert de bal door een tackle van achteren. Záborský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kidala kopt de bal weg. Hajla probeert de bal met de borst te controleren. Bellot rent richting de bal. Hajla verovert de bal door een tackle van achteren. Hajla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Engin is nu in balbezit. Semoník verovert de bal door een tackle van achteren. Vikariyk met een sublieme pass. Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kidala is nu in balbezit. Kidala passt de bal in één keer door. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla haalt uit met een fantastische trap. Bumann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbalová akadémia mládeže 57%, LAFC Lučenec 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Futbalová akadémia mládeže - LAFC Lučenec 0:0