Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK INTER BA FC Zelenka
Vitara Tactiek 442
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 51.8
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Aelterman verovert de bal door een tackle van achteren. Aelterman passt de bal zonder na te denken. Aldazabal onderschept slim de pass. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Pjanović bokst de bal weg.

10e minuut.
Cupík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobotka verovert de bal door een tackle van achteren. Lobotka passt de bal in één keer door. Cresti Neri rent richting de bal. Cresti Neri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Qasımov passt de bal met de wreef. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu met een sublieme pass. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański haalt uit met een fantastische trap. Pjanović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 50%, FC Zelenka 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK INTER BA - FC Zelenka 0:0

51e minuut.
Daar is Jessel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cresti Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Cresti Neri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Aldazabal met een sublieme pass. Sobay is nu in balbezit. Sobay geeft een lange en hoge pass. Cresti Neri springt en kopt de bal. Curuś bokst de bal weg.

70e minuut.
Curuś trapt de bal weg van het doel. Lobotka kopt de bal weg. Saban is nu in balbezit. Saban schiet op doel. Curuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - FC Zelenka 0:1

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Curuś niet meer kan verder spelen. Chivghilu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Aelterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelterman geeft een lange en hoge pass. Aldazabal onderschept slim de pass. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański draait met de bal, schiet en ... Pjanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Aelterman verovert de bal door een tackle van achteren. Aelterman passt de bal in één keer door. Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft de bal voor. Kapłański springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 58%, FC Zelenka 42%.
FK INTER BA - FC Zelenka 0:1