Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Rangers Iskra Horné Orešany
343rangers Tactiek newxxx
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
46.8 gemiddelde waardering 43.6
solid Schieten adequate
solid Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Glodzák met een sublieme pass. Skarupa speelt de bal door. Milanić speelt de bal door. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Karpiščák de bal. Smajda rent richting de bal. Karpiščák maakt een afschuwelijke overtreding. Karpiščák krijgt een gele kaart. Smajda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Smajda kan niet meer verder spelen. Remach komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Dočekal geeft een lange en hoge pass. Kanec heeft problemen om de bal te vangen. Kanec geeft een lange en hoge pass. Milanić rent richting de bal. Milanić haalt uit met een fantastische trap. Burgueño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Hanuščák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skarupa met de inworp. Żłobiński geeft een hoge lob. Drabij krijgt zijn hoofd ertegen. Burgueño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Andreják bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreják is nu in balbezit. Drabij is nu in balbezit. Drabij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hornyák speelt de bal door. Glodzák verovert de bal door een tackle van achteren. Bachura probeert naar een medespeler te passen. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Andreják passt de bal in één keer door. Drabij rent richting de bal. Davide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drabij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Milanić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Skarupa rent richting de bal. Skarupa probeert naar een medespeler te passen. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński geeft een hoge lob. Milanić krijgt zijn hoofd ertegen. Burgueño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Karpiščák met een snelle inworp. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dočekal geeft de bal voor. Milanić met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hanuščák de bal onder controle te krijgen. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 38%, Iskra Horné Orešany 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Rangers - Iskra Horné Orešany 0:0

82e minuut.
Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák verovert de bal door een tackle van achteren. Hornyák passt de bal met de wreef. Remach is nu in balbezit. Remach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 46%, Iskra Horné Orešany 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Rangers - Iskra Horné Orešany 0:0