Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Humenné TJ Partizán Župkov
442 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.2 gemiddelde waardering 37.4
adequate Schieten average
poor Passen good
average Verdedigen average


8e minuut.
Parrott probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chapel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaník geeft de bal voor. Eslava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Napieralski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - TJ Partizán Župkov 0:1

9e minuut.
Parrott rent richting de bal. Parrott met een sublieme pass. Giallonardo is nu in balbezit. Giallonardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Koščo heeft problemen om de bal te vangen. Koščo met een sublieme pass. Başkesen rent richting de bal. Başkesen geeft een hoge lob. Demarco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - TJ Partizán Župkov 0:2

34e minuut.
Chapel rent richting de bal. Chapel passt de bal in één keer door. Demarco is nu in balbezit. Demarco schiet op doel. Robertson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - TJ Partizán Župkov 0:3

37e minuut.
Cabaník is nu in balbezit. Başkesen rent richting de bal. Başkesen probeert naar een medespeler te passen. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Başkesen passt de bal met de wreef. Daar is Napieralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski passt de bal met de wreef. Demarco is nu in balbezit. Demarco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Başkesen kopt de bal weg. Klungelig pakt Napieralski de bal. Napieralski passt de bal met de wreef. Demarco is nu in balbezit. Demarco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 69%, TJ Partizán Župkov 31%.
FK Humenné - TJ Partizán Župkov 0:3

52e minuut.
Piñate trapt de bal weg van het doel. Vitkovič rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koščo. Koščo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Drumaşco met een sublieme pass. Tomáškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomáškovič passt de bal zonder na te denken. Giallonardo is nu in balbezit. Giallonardo schiet op doel. Piñate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Başkesen passt de bal zonder na te denken. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski speelt de bal door. Demarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Başkesen onderschept slim de pass. Başkesen passt de bal met de wreef. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Méresse geeft de bal voor. Peridis kopt de bal weg. Cabaník is nu in balbezit. Tomáškovič verovert de bal door een tackle van achteren. Tomáškovič draait met de bal, schiet en ... Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Napieralski heeft problemen om de bal te vangen. Haravín geeft een lange en hoge pass. Peridis is nu in balbezit. Chapel onderschept slim de pass. Chapel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 61%, TJ Partizán Župkov 39%.
FK Humenné - TJ Partizán Župkov 0:3