Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Rangers TJ Kladzany
343rangers Tactiek cmukalo
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
average Verdedigen average


12e minuut.
Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński passt de bal zonder na te denken. Drabij rent richting de bal. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zębalski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skarupa met een snelle inworp. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Cabeleira maakt een snoekduik en kopt de bal. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński geeft een hoge lob. Barbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira draait met de bal, schiet en ... Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - TJ Kladzany 1:0

27e minuut.
Andreják heeft problemen om de bal te vangen. Kanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanec passt de bal in één keer door. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Skarupa passt de bal in één keer door. Milanić rent richting de bal. Barbu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milanić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moradel neemt de penalty, wat een uithaal! Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel schiet op doel. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - TJ Kladzany 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 46%, TJ Kladzany 54%.
White Rangers - TJ Kladzany 2:0

52e minuut.
Żłobiński met een sublieme pass. Karpiščák rent richting de bal. Karpiščák geeft een hoge lob. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drabij is nu in balbezit. Drabij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - TJ Kladzany 3:0

57e minuut.
Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński passt de bal in één keer door. Milanić is nu in balbezit. Milanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rais probeert naar een medespeler te passen. Kopčil rent richting de bal. Milanić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Milanić krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Van Den Hauwe rent richting de bal. Karpiščák onderschept slim de pass. Karpiščák passt de bal in één keer door. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira geeft een hoge lob. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński schiet op doel. Karpiščák heeft problemen om de bal te vangen. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - TJ Kladzany 4:0

76e minuut.
Van Den Hauwe rent richting de bal. Andreják geeft de bal voor. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Ciripoi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński met een sublieme pass. Milanić rent richting de bal. Milanić haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - TJ Kladzany 5:0

87e minuut.
Jaque rent richting de bal. Baluha verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński geeft de bal voor. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 31%, TJ Kladzany 69%.
White Rangers - TJ Kladzany 5:0