Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompost FK Humenné
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 25.8
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Milea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parrott rent richting de bal. Pelák maakt een afschuwelijke overtreding. Pelák krijgt een gele kaart. Parrott is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parrott zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giallonardo controleert de bal met de borst. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - FK Humenné 0:1

21e minuut.
Milea onderschept slim de pass. Milea passt de bal in één keer door. Slažanský is nu in balbezit. Giallonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - FK Humenné 0:2

26e minuut.
Alexe passt de bal met de wreef. Kochmár rent richting de bal. Maťkovič rent richting de bal. Kochmár verovert de bal door een tackle van achteren. Kochmár geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kochmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochmár met een sublieme pass. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo draait met de bal, schiet en ... Slažanský probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alexe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Radig geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kovaľ de bal onder controle te krijgen. Kovaľ speelt de bal door. Lacík heeft problemen om de bal te vangen. Lacík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vitkovič met een sublieme pass. Wasko met een sublieme pass. Klungelig pakt Giallonardo de bal. Giallonardo passt de bal met de wreef. Kochmár is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kochmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochmár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - FK Humenné 0:3

45e minuut.
Giallonardo onderschept slim de pass. Giallonardo speelt de bal door. Kochmár rent richting de bal. Kochmár draait met de bal, schiet en ... Katčej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 71%, FK Humenné 29%.
Kompost - FK Humenné 0:3

52e minuut.
Maťkovič geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peridis met een snelle inworp. Milea geeft een hoge lob. Giallonardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe probeert naar een medespeler te passen. Kochmár is nu in balbezit. Kochmár draait met de bal, schiet en ... Katčej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - FK Humenné 0:4

64e minuut.
Milea geeft een lange en hoge pass. Alexe kopt de bal weg. Harvanka heeft problemen om de bal te vangen. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vikara heeft problemen om de bal te vangen. Giallonardo is nu in balbezit. Slažanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - FK Humenné 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 79%, FK Humenné 21%.
Kompost - FK Humenné 0:5