Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Humenné Kompost
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 16.1
good Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Katčej trapt de bal weg van het doel. Alexe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Slažanský de bal onder controle te krijgen. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Kompost 1:0

8e minuut.
Alexe probeert naar een medespeler te passen. Wasko is nu in balbezit. Met opzet legt Kovaľ zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kovaľ moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kovaľ schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Vikara rent richting de bal. Tomáškovič onderschept slim de pass. Tomáškovič probeert naar een medespeler te passen. Lacík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Lacík kopt de bal weg. Pelák rent richting de bal. Alexe begaat een overtreding. Alexe krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Wasko probeert naar een medespeler te passen. Alexe rent richting de bal. Alexe speelt de bal door. Giallonardo is nu in balbezit. Giallonardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Milea passt de bal met de wreef. Alexe met een sublieme pass. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo draait met de bal, schiet en ... Slažanský probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Kompost 2:0

26e minuut.
Tomáškovič onderschept slim de pass. Tomáškovič passt de bal zonder na te denken. Giallonardo is nu in balbezit. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap. Katčej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Kompost 3:0

41e minuut.
Alexe rent richting de bal. Alexe passt de bal zonder na te denken. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Kompost 4:0

42e minuut.
Vitkovič probeert naar een medespeler te passen. Parrott is nu in balbezit. Parrott speelt de bal door. Wasko rent richting de bal. Wasko geeft de bal voor. Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 37%, Kompost 63%.
FK Humenné - Kompost 4:0

46e minuut.
Pelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelák speelt de bal door. Vikara heeft problemen om de bal te vangen. Giallonardo onderschept slim de pass. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Katčej trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Vikara de bal. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Pohánka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milea is nu in balbezit. Milea passt de bal in één keer door. Giallonardo heeft problemen om de bal te vangen. Giallonardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Milea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milea geeft een lange en hoge pass. Daar is Radig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Kompost 5:0

67e minuut.
Haravín rent richting de bal. Haravín geeft een hoge lob. Wasko kopt de bal weg. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo passt de bal met de wreef. Slažanský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomáškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomáškovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Kompost 6:0

70e minuut.
Vitkovič probeert naar een medespeler te passen. Wasko heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vikara. Vikara krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Alexe is nu in balbezit. Alexe met een sublieme pass. Daar is Giallonardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giallonardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 29%, Kompost 71%.
FK Humenné - Kompost 6:0