Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Trebišov TJ Partizán Župkov
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Başkesen probeert naar een medespeler te passen. Demarco rent richting de bal. Demarco passt de bal in één keer door. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Başkesen is nu in balbezit. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski passt de bal in één keer door. Demarco is nu in balbezit. Demarco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kolník kopt de bal weg. Hamran heeft problemen om de bal te vangen. Habrun rent richting de bal. Demarco verovert de bal door een tackle van achteren. Demarco passt de bal zonder na te denken. Hudý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - TJ Partizán Župkov 0:1

17e minuut.
Demarco heeft problemen om de bal te vangen. Başkesen probeert naar een medespeler te passen. Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Demarco is nu in balbezit. Demarco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Jablonický de bal. Demarco is nu in balbezit. Jablonický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demarco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Napieralski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - TJ Partizán Župkov 0:2

24e minuut.
Chapel rent richting de bal. Chapel probeert naar een medespeler te passen. Başkesen probeert naar een medespeler te passen. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - TJ Partizán Župkov 0:3

35e minuut.
Jablonický is nu in balbezit. Jablonický passt de bal zonder na te denken. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski schiet op doel. Michálek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Vodzák is nu in balbezit. Šabach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vodzák. Vodzák krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 77%, TJ Partizán Župkov 23%.
FC Slavoj Trebišov - TJ Partizán Župkov 0:3

49e minuut.
Inworp. Méresse met de inworp. Koščo heeft problemen om de bal te vangen. Koščo geeft een lange en hoge pass. Başkesen geeft een lange en hoge pass. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Başkesen rent richting de bal. Başkesen passt de bal met de wreef. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski schiet op doel. Hudý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - TJ Partizán Župkov 0:4

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Başkesen de bal onder controle te krijgen. Demarco is nu in balbezit. Hamran verovert de bal door een tackle van achteren. Başkesen is nu in balbezit. Başkesen schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Başkesen speelt de bal door. Daar is Chapel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapel speelt de bal door. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Başkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkesen passt de bal met de wreef. Demarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarco schiet op doel. Hudý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - TJ Partizán Župkov 0:5

80e minuut.
Harvan rent richting de bal. Koščo onderschept slim de pass. Koščo speelt de bal door. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Başkesen verovert de bal door een tackle van achteren. Başkesen met een sublieme pass. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 78%, TJ Partizán Župkov 22%.
FC Slavoj Trebišov - TJ Partizán Župkov 0:5