Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Partizán Župkov FC Slavoj Trebišov
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 21
average Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Başkesen speelt de bal door. Demarco heeft problemen om de bal te vangen. Demarco draait met de bal, schiet en ... Durďák probeert de bal aan de voet te houden. Hudý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - FC Slavoj Trebišov 1:0

11e minuut.
Cabaník verovert de bal door een tackle van achteren. Chapel rent richting de bal. Chapel met een sublieme pass. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cabaník is nu in balbezit. Cabaník geeft een hoge lob. Michálek kopt de bal weg. Başkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kalazna rent richting de bal. Başkesen onderschept slim de pass. Başkesen probeert naar een medespeler te passen. Demarco rent richting de bal. Demarco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Harvan rent richting de bal. Başkesen onderschept slim de pass. Başkesen speelt de bal door. Daar is Napieralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hamran speelt de bal door. Habrun heeft problemen om de bal te vangen. Hardy probeert naar een medespeler te passen. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Hardy de bal. Hardy geeft een hoge lob. Durďák probeert de bal aan de voet te houden. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - FC Slavoj Trebišov 2:0

41e minuut.
Başkesen onderschept slim de pass. Başkesen passt de bal met de wreef. Demarco is nu in balbezit. Demarco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Durďák de bal onder controle te krijgen. Hudý bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - FC Slavoj Trebišov 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 26%, FC Slavoj Trebišov 74%.
TJ Partizán Župkov - FC Slavoj Trebišov 3:0

53e minuut.
Cabaník met een sublieme pass. Başkesen speelt de bal door. Koščo rent richting de bal. Koščo geeft een hoge lob. Durďák kopt de bal weg. Hudý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Başkesen onderschept slim de pass. Başkesen passt de bal in één keer door. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel. Hudý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - FC Slavoj Trebišov 4:0

67e minuut.
Koščo probeert naar een medespeler te passen. Durďák is nu in balbezit. Demarco verovert de bal door een tackle van achteren. Demarco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Chapel kopt de bal weg. Jablonický is nu in balbezit. Chapel maakt een afschuwelijke overtreding. Chapel krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Napieralski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Başkesen de bal. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Demarco onderschept slim de pass. Demarco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalazna de bal. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 26%, FC Slavoj Trebišov 74%.
TJ Partizán Župkov - FC Slavoj Trebišov 4:0