Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Rangers Real Pablo Escobar
343rangers Tactiek demon
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 52.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Stratos rent richting de bal. Stratos geeft de bal voor. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa schiet op doel. Rais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Real Pablo Escobar 0:1

16e minuut.
Skarupa met de inworp. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Skarupa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Franek de bal onder controle te krijgen. Kotouč kopt de bal weg. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Milanić de bal. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek passt de bal in één keer door. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. Rais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Shahgeldyan speelt de bal door. Kruszyna is nu in balbezit. Kruszyna passt de bal met de wreef. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek passt de bal zonder na te denken. Kruszyna geeft een lange en hoge pass. Santiago maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Milanić kopt de bal weg. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek probeert naar een medespeler te passen. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Moradel kopt de bal weg. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek schiet op doel. Baluha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rais werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 52%, Real Pablo Escobar 48%.
White Rangers - Real Pablo Escobar 0:1

51e minuut.
Niemczyk rent richting de bal. Niemczyk passt de bal zonder na te denken. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Rais probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Real Pablo Escobar 0:2

56e minuut.
Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago kan de bal niet met de borst controleren. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago onderschept slim de pass. Santiago draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Franek is nu in balbezit. Franek passt de bal in één keer door. Ociepa rent richting de bal. Ociepa draait met de bal, schiet en ... Rais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Real Pablo Escobar 0:3

61e minuut.
Stratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratos heeft problemen om de bal te vangen. Stratos passt de bal in één keer door. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Rais bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Real Pablo Escobar 0:4

75e minuut.
Baluha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemczyk met een snelle inworp. Franek is nu in balbezit. Franek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Karpiščák rent richting de bal. Karpiščák passt de bal zonder na te denken. Cabeleira heeft problemen om de bal te vangen. Cabeleira schiet op doel. Enin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Real Pablo Escobar 1:4

80e minuut.
Skarupa is nu in balbezit. Skarupa geeft een hoge lob. Kotouč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira verovert de bal door een tackle van achteren. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stratos passt de bal zonder na te denken. Santiago is nu in balbezit. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. Rais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Real Pablo Escobar 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 53%, Real Pablo Escobar 47%.
White Rangers - Real Pablo Escobar 1:5