Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pablo Escobar White Rangers
demon Tactiek 343rangers
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 48
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen good


7e minuut.
Żłobiński speelt de bal door. Milanić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shahgeldyan ... Strafschop! Shahgeldyan krijgt een gele kaart. Milanić raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Moradel neemt zijn aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Moradel speelt de bal door. Karpiščák is nu in balbezit. Stratos onderschept slim de pass. Stratos geeft een lange en hoge pass. Ociepa krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kruszyna onderschept slim de pass. Kruszyna passt de bal in één keer door. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ... Rais werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - White Rangers 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Milanić de bal. Ociepa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skarupa. Ociepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Franek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - White Rangers 2:0

18e minuut.
Stratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratos probeert naar een medespeler te passen. Kruszyna speelt de bal door. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kruszyna passt de bal in één keer door. Santiago rent richting de bal. Glodzák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Glodzák moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Glodzák schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 47%, White Rangers 53%.
Real Pablo Escobar - White Rangers 2:0

65e minuut.
Stratos rent richting de bal. Stratos geeft een hoge lob. Kruszyna kopt de bal weg. Franek is nu in balbezit. Franek draait met de bal, schiet en ... Rais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Fenyő rent richting de bal. Fenyő geeft een hoge lob. Cabeleira probeert de bal aan de voet te houden. Moradel is nu in balbezit. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - White Rangers 3:0

77e minuut.
Klungelig pakt Skarupa de bal. Franek is nu in balbezit. Daar is Franek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franek schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Enríquez de bal. Milanić begaat een overtreding. Enríquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enríquez met een snel genomen vrije trap. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratos is nu in balbezit. Stratos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Baluha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - White Rangers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 41%, White Rangers 59%.
Real Pablo Escobar - White Rangers 4:0