Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Horné Orešany TJ Kladzany
newxxx Tactiek cmukalo
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen average


8e minuut.
Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj onderschept slim de pass. Lizardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lizardo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Wierzbowski geeft een hoge lob. Inworp. Hanc met de inworp. Hasaj rent richting de bal. Hasaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Barbu passt de bal zonder na te denken. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Davide legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaque raakt geblesseerd tijdens het duel. Tauz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Burgueño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

21e minuut.
Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda passt de bal zonder na te denken. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj verovert de bal door een tackle van achteren. Hasaj draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Davide met een sublieme pass. Daar is Smajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smajda passt de bal in één keer door. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 39%, TJ Kladzany 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 0:0

54e minuut.
Wierzbowski geeft een hoge lob. Inworp. Hanc met de inworp. Klungelig pakt Bachura de bal. Bachura geeft een hoge lob. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Smajda de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 1:0

55e minuut.
Jaque probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wierzbowski de bal. Wierzbowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hasaj de bal. Hasaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davide met de inworp. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák geeft de bal voor. Hasaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 2:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachura is nu in balbezit. Bachura geeft een lange en hoge pass. Hasaj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Altuntaş geeft de bal voor. Davide speelt de bal door. Smajda rent richting de bal. Hornyák geeft een hoge lob. Hasaj krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Figura onderschept slim de pass. Figura speelt de bal door. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Smajda passt de bal in één keer door. Bachura is nu in balbezit. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 3:0

90e minuut.
Klungelig pakt Wierzbowski de bal. Wierzbowski passt de bal zonder na te denken. Figura speelt de bal door. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 29%, TJ Kladzany 71%.
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 3:0