Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Kladzany Iskra Horné Orešany
cmukalo Tactiek newxxx
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 46.6
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Kopčil is nu in balbezit. Kopčil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davide met een snelle inworp. Hornyák geeft een hoge lob. Serrano bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Davide is nu in balbezit. Davide passt de bal in één keer door. Smajda rent richting de bal. Smajda draait met de bal, schiet en ... Serrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - Iskra Horné Orešany 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Smajda de bal. Hasaj rent richting de bal. Hasaj passt de bal zonder na te denken. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Figura bereikt de bal nog maar net als eerste. Figura passt de bal zonder na te denken. Bachura met een sublieme pass. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hasaj passt de bal zonder na te denken. Bachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura passt de bal zonder na te denken. Smajda rent richting de bal. Smajda draait met de bal, schiet en ... Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Lizardo is nu in balbezit. Bachura onderschept slim de pass. Bachura passt de bal zonder na te denken. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque passt de bal in één keer door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel. Burgueño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ Kladzany - Iskra Horné Orešany 1:1

37e minuut.
Hornyák met de inworp. Kopčil is nu in balbezit. Smajda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Smajda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski geeft de bal voor. Van Den Hauwe rent richting de bal. Van Den Hauwe probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 63%, Iskra Horné Orešany 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ Kladzany - Iskra Horné Orešany 1:1

60e minuut.
Lizardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barbu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanc met de inworp. Bachura kan de bal niet met de borst controleren. Bachura draait met de bal, schiet en ... Zębalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 57%, Iskra Horné Orešany 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ Kladzany - Iskra Horné Orešany 1:1