Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Partizán Župkov Kompost
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Maťkovič verovert de bal door een tackle van achteren. Başkesen rent richting de bal. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cabaník is nu in balbezit. Pelák rent richting de bal. Cabaník begaat een overtreding. Pelák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pelák kan niet meer verder spelen. Cabaník probeert naar een medespeler te passen. Hnida komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Radig is nu in balbezit. Demarco onderschept slim de pass. Demarco draait met de bal, schiet en ... Slažanský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Harvanka de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koščo neemt de hoekschop. Demarco is nu in balbezit. Demarco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Kompost 1:0

24e minuut.
Koščo passt de bal zonder na te denken. Başkesen probeert naar een medespeler te passen. Demarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarco passt de bal met de wreef. Napieralski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Kompost 2:0

27e minuut.
Chapel passt de bal in één keer door. Demarco rent richting de bal. Demarco passt de bal zonder na te denken. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Kompost 3:0

35e minuut.
Slažanský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chapel met de inworp. Demarco is nu in balbezit. Demarco schiet op doel. Katčej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Vikara bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkesen is nu in balbezit. Başkesen passt de bal zonder na te denken. Demarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarco schiet op doel. Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Katčej niet meer kan verder spelen. Boleraský komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 18%, Kompost 82%.
TJ Partizán Župkov - Kompost 3:0

46e minuut.
Hnida heeft problemen om de bal te vangen. Vikara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Napieralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Boleraský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Kompost 4:0

51e minuut.
Vikara probeert naar een medespeler te passen. Başkesen heeft problemen om de bal te vangen. Başkesen passt de bal in één keer door. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski schiet op doel. De bal raakt de paal. Chapel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Slažanský geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabaník rent richting de bal. Cabaník geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Méresse verovert de bal door een tackle van achteren. Méresse probeert naar een medespeler te passen. Başkesen probeert naar een medespeler te passen. Demarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarco schiet op doel. Boleraský bokst de bal weg.

57e minuut.
Méresse probeert naar een medespeler te passen. Başkesen heeft problemen om de bal te vangen. Başkesen passt de bal in één keer door. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Kompost 5:0

60e minuut.
Hardy rent richting de bal. Hardy geeft een hoge lob. Başkesen met een sublieme pass. Napieralski controleert de bal met de borst. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chapel rent richting de bal. Daar is Chapel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapel passt de bal zonder na te denken. Demarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hnida is nu in balbezit. Başkesen onderschept slim de pass. Başkesen met een sublieme pass. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 23%, Kompost 77%.
TJ Partizán Župkov - Kompost 5:0