Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompost TJ Partizán Župkov
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 37.7
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Koščo speelt de bal door. Daar is Demarco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel. Harvanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Başkesen is nu in balbezit. Başkesen probeert naar een medespeler te passen. Demarco is nu in balbezit. Demarco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maťkovič probeert naar een medespeler te passen. Pelák speelt de bal door. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacík onderschept slim de pass. Lacík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Radig is nu in balbezit. Başkesen verovert de bal door een tackle van achteren. Başkesen probeert naar een medespeler te passen. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Partizán Župkov 0:1

20e minuut.
Başkesen onderschept slim de pass. Klungelig pakt Başkesen de bal. Başkesen met een sublieme pass. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski schiet op doel. Katčej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Maťkovič is nu in balbezit. Başkesen rent richting de bal. Başkesen met een sublieme pass. Demarco is nu in balbezit. Demarco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Partizán Župkov 0:2

33e minuut.
Pelák met een sublieme pass. Napieralski rent richting de bal. Pohánka rent richting de bal. Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Katčej met een harde bal richting middenveld. Cabaník kopt de bal weg. Slažanský controleert de bal met de borst. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Partizán Župkov 0:3

42e minuut.
Başkesen is nu in balbezit. Başkesen passt de bal in één keer door. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Slažanský de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Başkesen geeft een hoge lob. Daar is Maťkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Harvanka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Koščo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Başkesen kopt de bal weg. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 62%, TJ Partizán Župkov 38%.
Kompost - TJ Partizán Župkov 0:3

49e minuut.
Maťkovič rent richting de bal. Maťkovič geeft een hoge lob. Pelák probeert naar een medespeler te passen. Lacík is nu in balbezit. Lacík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Başkesen rent richting de bal. Başkesen passt de bal zonder na te denken. Koščo is nu in balbezit. Koščo geeft een lange en hoge pass. Başkesen kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Chapel rent richting de bal. Chapel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maťkovič de bal. Başkesen rent richting de bal. Başkesen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Partizán Župkov 0:4

64e minuut.
Chapel kopt de bal weg. Demarco rent richting de bal. Radig begaat een overtreding. Demarco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hardy met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Başkesen onderschept slim de pass. Başkesen met een sublieme pass. Demarco rent richting de bal. Demarco schiet op doel. Slažanský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maťkovič de bal. Demarco is nu in balbezit. Demarco draait met de bal, schiet en ... Katčej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chapel rent richting de bal. Chapel geeft een hoge lob. Başkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 74%, TJ Partizán Župkov 26%.
Kompost - TJ Partizán Župkov 0:4