Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Humenné FC Slavoj Trebišov
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 20.4
adequate Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Parrott passt de bal zonder na te denken. Hamran heeft problemen om de bal te vangen. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe geeft de bal voor. Giallonardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo speelt de bal door. Vitkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitkovič geeft de bal voor. Hudý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Hamran bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe probeert naar een medespeler te passen. Kochmár is nu in balbezit. Kochmár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kochmár rent richting de bal. Kochmár passt de bal zonder na te denken. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap. Durďák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Jablonický is nu in balbezit. Giallonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Giallonardo speelt de bal door. Kochmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochmár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Milea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kochmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochmár geeft een lange en hoge pass. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FC Slavoj Trebišov 1:0

34e minuut.
Alexe onderschept slim de pass. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochmár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FC Slavoj Trebišov 2:0

41e minuut.
Fejko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrott legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Habrun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Habrun neemt de penalty, wat een uithaal! Eslava bokst de bal weg.

43e minuut.
Kochmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochmár passt de bal zonder na te denken. Giallonardo heeft problemen om de bal te vangen. Kochmár is nu in balbezit. Kochmár schiet op doel. Hudý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FC Slavoj Trebišov 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 30%, FC Slavoj Trebišov 70%.
FK Humenné - FC Slavoj Trebišov 3:0

48e minuut.
Wasko rent richting de bal. Wasko met een sublieme pass. Harvan is nu in balbezit. Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Milea is nu in balbezit. Milea geeft de bal voor. Klungelig pakt Hamran de bal. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kalazna met de inworp. Harvan is nu in balbezit. Kochmár verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Kochmár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochmár passt de bal in één keer door. Giallonardo is nu in balbezit. Giallonardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FC Slavoj Trebišov 4:0

79e minuut.
Hudý trapt de bal weg van het doel. Parrott kan de bal niet met de borst controleren. Vodzák onderschept slim de pass. Vodzák haalt uit met een fantastische trap. Haravín probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 43%, FC Slavoj Trebišov 57%.
FK Humenné - FC Slavoj Trebišov 4:0