Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Humenné Iskra Horné Orešany
442 Tactiek newxxx
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 47.2
matig Schieten goed
slecht Passen goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj passt de bal met de wreef. Smajda is nu in balbezit. Smajda draait met de bal, schiet en ... Eslava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Iskra Horné Orešany 0:1

13e minuut.
Hasaj rent richting de bal. Hasaj met een sublieme pass. Smajda rent richting de bal. Smajda draait met de bal, schiet en ... Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alexe met een sublieme pass. Peridis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smajda. Peridis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Hanc rent richting de bal. Hanc passt de bal met de wreef. Figura probeert naar een medespeler te passen. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj probeert naar een medespeler te passen. Eslava bokst de bal weg. Robertson probeert naar een medespeler te passen. Hornyák met een sublieme pass. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Eslava met een harde bal richting middenveld. Alexe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hanuščák de bal onder controle te krijgen. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap. Burgueño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Figura bereikt de bal nog maar net als eerste. Figura probeert naar een medespeler te passen. Hasaj rent richting de bal. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Iskra Horné Orešany 0:2

37e minuut.
Peridis geeft een hoge lob. Inworp. Hornyák met de inworp. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 79%, Iskra Horné Orešany 21%.
FK Humenné - Iskra Horné Orešany 0:2

56e minuut.
Riebecký met een sublieme pass. Daar is Davide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davide passt de bal met de wreef. Smajda is nu in balbezit. Smajda geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Iskra Horné Orešany 0:3

61e minuut.
Hasaj onderschept slim de pass. Hasaj met een sublieme pass. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda haalt uit met een fantastische trap. Eslava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Iskra Horné Orešany 0:4

68e minuut.
Alexe rent richting de bal. Alexe passt de bal zonder na te denken. Giallonardo is nu in balbezit. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap. Kochmár probeert de bal aan de voet te houden. Burgueño bokst de bal weg.

71e minuut.
Davide onderschept slim de pass. Davide speelt de bal door. Bachura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hornyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornyák geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Riebecký geeft een hoge lob. Hornyák rent richting de bal. Hornyák passt de bal met de wreef. Smajda is nu in balbezit. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Figura is nu in balbezit. Daar is Bachura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachura passt de bal in één keer door. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Iskra Horné Orešany 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 70%, Iskra Horné Orešany 30%.
FK Humenné - Iskra Horné Orešany 0:5