Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Horné Orešany FK Humenné
newxxx Tactiek 442
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 29.5
solide Schieten matig
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Hornyák passt de bal in één keer door. Davide probeert naar een medespeler te passen. Haravín rent richting de bal. Hasaj onderschept slim de pass. Hasaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Hornyák geeft een hoge lob. Parrott kopt de bal weg. Hanc met een sublieme pass. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj schiet op doel. Eslava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Smajda rent richting de bal. Smajda passt de bal zonder na te denken. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj schiet op doel. Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FK Humenné 1:0

8e minuut.
Hanc met een sublieme pass. Bachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura passt de bal zonder na te denken. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj schiet op doel. Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dočekal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočekal passt de bal zonder na te denken. Davide met een sublieme pass. Smajda rent richting de bal. Smajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hasaj rent richting de bal. Hasaj schiet op doel. Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Peridis geeft een hoge lob. Inworp. Hornyák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachura geeft de bal voor. Hasaj springt en kopt de bal. Eslava bokst de bal weg.

17e minuut.
Bachura rent richting de bal. Bachura passt de bal met de wreef. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda haalt uit met een fantastische trap. Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FK Humenné 2:0

22e minuut.
Hasaj rent richting de bal. Hasaj geeft een hoge lob. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda schiet op doel. Eslava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FK Humenné 3:0

33e minuut.
Chebík rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giallonardo. Chebík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dočekal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hasaj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bachura geeft de bal voor. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hornyák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smajda kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FK Humenné 4:0

40e minuut.
Klungelig pakt Giallonardo de bal. Dočekal rent richting de bal. Dočekal passt de bal met de wreef. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj draait met de bal, schiet en ... Eslava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Smajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FK Humenné 5:0

42e minuut.
Hasaj verovert de bal door een tackle van achteren. Parrott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura probeert naar een medespeler te passen. Smajda is nu in balbezit. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasko passt de bal met de wreef. Giallonardo is nu in balbezit. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 27%, FK Humenné 73%.
Iskra Horné Orešany - FK Humenné 5:0

46e minuut.
Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal met de wreef. Davide met een sublieme pass. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Eslava bokst de bal weg. Paal!

48e minuut.
Peridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Peridis geeft een hoge lob. Inworp. Hornyák met de inworp. Davide geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dočekal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc verovert de bal door een tackle van achteren. Hanc geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FK Humenné 6:0

60e minuut.
Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal in één keer door. Bachura speelt de bal door. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Smajda passt de bal zonder na te denken. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj verovert de bal door een tackle van achteren. Hasaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dočekal rent richting de bal. Dočekal speelt de bal door. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Davide passt de bal zonder na te denken. Smajda rent richting de bal. Peridis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peridis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 16%, FK Humenné 84%.
Iskra Horné Orešany - FK Humenné 6:0