Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Rangers TJ Partizán Župkov
343rangers Tactiek 442
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 36.9
very good Schieten average
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Skarupa rent richting de bal. Skarupa geeft de bal voor. Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij draait met de bal, schiet en ... Piñate bokst de bal weg. Paal!

7e minuut.
Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński geeft een hoge lob. Milanić krijgt zijn hoofd ertegen. Šabach heeft problemen om de bal te vangen. Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cabaník geeft een hoge lob. Napieralski probeert de bal aan de voet te houden. Kanec geeft een hoge lob. Milanić heeft problemen om de bal te vangen. Milanić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Milanić passt de bal met de wreef. Daar is Cabaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - TJ Partizán Župkov 1:0

16e minuut.
Kanec passt de bal zonder na te denken. Skarupa is nu in balbezit. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cvengoš onderschept slim de pass. Cvengoš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skarupa met de inworp. Żłobiński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński passt de bal in één keer door. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij schiet op doel. Piñate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - TJ Partizán Župkov 2:0

25e minuut.
Skarupa onderschept slim de pass. Skarupa geeft een hoge lob. Cabeleira kopt de bal weg. Méresse kan de bal niet met de borst controleren. Skarupa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cabaník speelt de bal door. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa passt de bal met de wreef. Milanić rent richting de bal. Milanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 33%, TJ Partizán Župkov 67%.
White Rangers - TJ Partizán Župkov 2:0

62e minuut.
Baluha is nu in balbezit. Baluha probeert naar een medespeler te passen. Šabach rent richting de bal. Milanić verovert de bal door een tackle van achteren. Milanić draait met de bal, schiet en ... Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - TJ Partizán Župkov 3:0

64e minuut.
Karpiščák probeert naar een medespeler te passen. Drabij is nu in balbezit. Cvengoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drabij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milanić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš geeft een hoge lob. Napieralski kopt de bal weg. Moradel geeft een hoge lob. Milanić kopt de bal weg. Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piñate probeert naar een medespeler te passen. Kanec kopt de bal weg. Milanić rent richting de bal. Milanić schiet op doel. Piñate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Glodzák rent richting de bal. Glodzák geeft een hoge lob. Piñate probeert naar een medespeler te passen. Napieralski controleert de bal met de borst. Moradel geeft een hoge lob. Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Baluha verovert de bal door een tackle van achteren. Baluha passt de bal met de wreef. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 28%, TJ Partizán Župkov 72%.
White Rangers - TJ Partizán Župkov 3:0