Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompost Real Pablo Escobar
Normal Tactiek demon
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 47.6
poor Schieten formidable
hopeless Passen solid
hopeless Verdedigen solid


3e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago heeft problemen om de bal te vangen. Santiago passt de bal zonder na te denken. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:1

4e minuut.
Lacík rent richting de bal. Santiago onderschept slim de pass. Vikara is nu in balbezit. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:2

5e minuut.
Franek geeft een hoge lob. Daar is Stratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Boleraský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:3

7e minuut.
Maťkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszyna verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszyna met een sublieme pass. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Fenyő speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago speelt de bal door. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:4

11e minuut.
Enríquez probeert naar een medespeler te passen. Franek is nu in balbezit. Kruszyna met een sublieme pass. Ociepa rent richting de bal. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pohánka passt de bal in één keer door. Maťkovič rent richting de bal. Santiago is nu in balbezit. Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:5

13e minuut.
Lacík bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago probeert naar een medespeler te passen. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kruszyna speelt de bal door. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Slažanský rent richting de bal. Santiago onderschept slim de pass. Santiago draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Boleraský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Stratos kopt de bal weg. Klungelig pakt Maťkovič de bal. Vikara rent richting de bal. Santiago onderschept slim de pass. Santiago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Maťkovič rent richting de bal. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago passt de bal in één keer door. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hnida rent richting de bal. Niemczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszyna speelt de bal door. Ociepa heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:6

30e minuut.
Ociepa rent richting de bal. Harvanka rent richting de bal. Harvanka passt de bal met de wreef. Niemczyk rent richting de bal. Niemczyk schiet op doel. Boleraský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Franek passt de bal met de wreef. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa passt de bal met de wreef. Santiago rent richting de bal. Santiago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fenyő onderschept slim de pass. Fenyő passt de bal zonder na te denken. Kruszyna probeert naar een medespeler te passen. Santiago rent richting de bal. Santiago geeft de bal voor. Boleraský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:7

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harvanka trapt de bal weg van het doel. Stratos kopt de bal weg. Santiago probeert de bal met de borst te controleren. Santiago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 86%, Real Pablo Escobar 14%.
Kompost - Real Pablo Escobar 0:7

47e minuut.
Daar is Kruszyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszyna probeert naar een medespeler te passen. Santiago speelt de bal door. Ociepa heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Maťkovič speelt de bal door. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek passt de bal in één keer door. Ociepa rent richting de bal. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Franek geeft een lange en hoge pass. Kruszyna kopt de bal weg. Harvanka heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk probeert naar een medespeler te passen. Pohánka heeft problemen om de bal te vangen. Franek is nu in balbezit. Franek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Santiago rent richting de bal. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Boleraský bokst de bal weg.

52e minuut.
Boleraský met een sublieme pass. Stratos controleert de bal met de borst. Stratos geeft een lange en hoge pass. Franek is nu in balbezit. Franek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:8

56e minuut.
Niemczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Santiago de bal. Santiago passt de bal in één keer door. Ociepa rent richting de bal. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:9

60e minuut.
Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Franek zal de hoekschop nemen. Ociepa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:10

76e minuut.
Stratos rent richting de bal. Stratos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maťkovič de bal. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:11

81e minuut.
Stratos kopt de bal weg. Slažanský controleert de bal met de borst. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ociepa draait met de bal, schiet en ... Boleraský speelt de bal door. Ociepa kopt de bal weg. Klungelig pakt Santiago de bal. Santiago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:12

85e minuut.
Stratos controleert de bal met de borst. Stratos geeft een hoge lob. Pohánka heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:13

88e minuut.
Niemczyk rent richting de bal. Niemczyk passt de bal zonder na te denken. Franek rent richting de bal. Franek geeft een lange en hoge pass. Santiago maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:14

90e minuut.
Daar is Vikara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago is nu in balbezit. Santiago passt de bal met de wreef. Ociepa kan de bal niet met de borst controleren. Ociepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Real Pablo Escobar 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 79%, Real Pablo Escobar 21%.
Kompost - Real Pablo Escobar 0:15