Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pablo Escobar Kompost
demon Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 15.1
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk geeft een hoge lob. Ociepa rent richting de bal. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pelák rent richting de bal. Niemczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Niemczyk speelt de bal door. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago draait met de bal, schiet en ... Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 1:0

5e minuut.
Slažanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago speelt de bal door. Ociepa heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Klungelig pakt Pohánka de bal. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek passt de bal zonder na te denken. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. Katčej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Stratos met de inworp. Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk passt de bal in één keer door. Santiago is nu in balbezit. Santiago schiet op doel. Katčej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kruszyna rent richting de bal. Santiago is nu in balbezit. Kruszyna probeert naar een medespeler te passen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 2:0

18e minuut.
Vikara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratos onderschept slim de pass. Stratos speelt de bal door. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Niemczyk probeert naar een medespeler te passen. Santiago heeft problemen om de bal te vangen. Santiago geeft een lange en hoge pass. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 3:0

21e minuut.
Stratos passt de bal in één keer door. Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk geeft een lange en hoge pass. Ociepa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 4:0

22e minuut.
Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek onderschept slim de pass. Franek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 5:0

26e minuut.
Stratos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago passt de bal met de wreef. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Maťkovič rent richting de bal. Maťkovič geeft een hoge lob. Niemczyk kopt de bal weg. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 6:0

31e minuut.
Franek passt de bal in één keer door. Daar is Kruszyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk geeft een lange en hoge pass. Harvanka kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Slažanský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vikara rent richting de bal. Stratos onderschept slim de pass. Stratos probeert naar een medespeler te passen. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kruszyna is nu in balbezit. Kruszyna passt de bal zonder na te denken. Ociepa rent richting de bal. Santiago is nu in balbezit. Santiago draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Niemczyk met een sublieme pass. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago passt de bal met de wreef. Kruszyna is nu in balbezit. Kruszyna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Stratos verovert de bal door een tackle van achteren. Stratos geeft een lange en hoge pass. Ociepa kopt de bal weg. Santiago is nu in balbezit. Santiago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszyna rent richting de bal. Kruszyna met een sublieme pass. Klungelig pakt Ociepa de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 14%, Kompost 86%.
Real Pablo Escobar - Kompost 7:0

46e minuut.
Pelák met een sublieme pass. Kovaľ rent richting de bal. Kovaľ passt de bal in één keer door. Santiago is nu in balbezit. Santiago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fenyő passt de bal met de wreef. Stratos probeert naar een medespeler te passen. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 8:0

52e minuut.
Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago passt de bal zonder na te denken. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 9:0

53e minuut.
Ociepa passt de bal zonder na te denken. Stratos is nu in balbezit. Stratos probeert naar een medespeler te passen. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Franek schiet op doel. Katčej met een sublieme pass. Franek kopt de bal weg. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Franek zal de hoekschop nemen. Ociepa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 10:0

63e minuut.
Kruszyna passt de bal zonder na te denken. Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk geeft een lange en hoge pass. Santiago rent richting de bal. Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Maťkovič is nu in balbezit. Maťkovič passt de bal met de wreef. Ociepa rent richting de bal. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 11:0

76e minuut.
Franek passt de bal zonder na te denken. Kruszyna is nu in balbezit. Kruszyna speelt de bal door. Santiago rent richting de bal. Santiago haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Stratos kopt de bal weg. Slažanský rent richting de bal. Santiago onderschept slim de pass. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Katčej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Pohánka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Franek met de inworp. Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 12:0

84e minuut.
Kruszyna geeft een lange en hoge pass. Slažanský rent richting de bal. Santiago onderschept slim de pass. Santiago schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Niemczyk is nu in balbezit. Stratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratos passt de bal zonder na te denken. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Slažanský heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Kompost 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 15%, Kompost 85%.
Real Pablo Escobar - Kompost 13:0