Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Trebišov TJ Kladzany
Normal Tactiek cmukalo
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Daar is Tauz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauz speelt de bal door. Kalazna rent richting de bal. Jaque onderschept slim de pass. Jaque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Hudý trapt de bal weg. Tauz kopt de bal weg. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vodzák rent richting de bal. Habrun is nu in balbezit. Vodzák is nu in balbezit. Habrun is nu in balbezit. Habrun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hudý trapt de bal weg. Lizardo kopt de bal weg. Daar is Harvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durďák trapt de bal weg. Lizardo kopt de bal weg. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Altuntaş passt de bal zonder na te denken. Tauz is nu in balbezit. Tauz speelt de bal door. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Harvan heeft problemen om de bal te vangen. Tauz rent richting de bal. Tauz geeft de bal voor. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Tauz passt de bal in één keer door. Altuntaş rent richting de bal. Altuntaş probeert naar een medespeler te passen. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - TJ Kladzany 0:1

43e minuut.
Van Den Hauwe met een sublieme pass. Jablonický rent richting de bal. Jablonický passt de bal met de wreef. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 79%, TJ Kladzany 21%.
FC Slavoj Trebišov - TJ Kladzany 0:1

47e minuut.
Altuntaş rent richting de bal. Altuntaş passt de bal met de wreef. Durďák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tauz probeert naar een medespeler te passen. Altuntaş is nu in balbezit. Altuntaş geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Harvan rent richting de bal. Jaque onderschept slim de pass. Jaque passt de bal in één keer door. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hudý met een harde bal richting middenveld. Lizardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Durďák de bal. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jablonický kan de bal niet met de borst controleren. Van Den Hauwe rent richting de bal. Van Den Hauwe speelt de bal door. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Van Den Hauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Hauwe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Michálek de bal. Jaque onderschept slim de pass. Jaque draait met de bal, schiet en ... Hudý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Altuntaş geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles geeft een lange en hoge pass. Jaque heeft problemen om de bal te vangen. Jaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - TJ Kladzany 0:2

82e minuut.
Klungelig pakt Durďák de bal. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Hudý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - TJ Kladzany 0:3

83e minuut.
Tauz heeft problemen om de bal te vangen. Tauz passt de bal in één keer door. Jaque is nu in balbezit. Jaque schiet op doel. Hudý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - TJ Kladzany 0:4

86e minuut.
Jaque verovert de bal door een tackle van achteren. Jaque met een sublieme pass. Daar is Fernández Trelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalazna met een sublieme pass. Klungelig pakt Jaque de bal. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Michálek probeert de bal aan de voet te houden. Hudý bokst de bal weg.

90e minuut.
Kopčil kopt de bal weg. Altuntaş is nu in balbezit. Altuntaş heeft problemen om de bal te vangen. Altuntaş geeft een hoge lob. Tauz kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 76%, TJ Kladzany 24%.
FC Slavoj Trebišov - TJ Kladzany 0:4