Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Humenné White Rangers
442 Tactiek 343rangers
47% Balbezit 53%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 44.6
average Schieten very good
poor Passen excellent
average Verdedigen average


7e minuut.
Haravín geeft een hoge lob. Inworp. Karpiščák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński geeft de bal voor. Milanić springt en kopt de bal. Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - White Rangers 0:1

8e minuut.
Daar is Tomáškovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanić onderschept slim de pass. Milanić speelt de bal door. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Haravín geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpiščák met een snelle inworp. Żłobiński geeft de bal voor. Drabij krijgt zijn hoofd ertegen. Eslava bokst de bal weg. Skarupa rent richting de bal. Skarupa geeft een hoge lob. Robertson controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Alexe de bal. Żłobiński met een sublieme pass. Karpiščák met een sublieme pass. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Robertson speelt de bal door. Klungelig pakt Alexe de bal. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - White Rangers 0:2

28e minuut.
Vitkovič verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák geeft de bal voor. Drabij springt en kopt de bal. Eslava bokst de bal weg. Eslava met een sublieme pass. Tomáškovič kopt de bal weg. Karpiščák heeft problemen om de bal te vangen. Karpiščák draait met de bal, schiet en ... Eslava bokst de bal weg.

30e minuut.
Inworp. Karpiščák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Drabij krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Giallonardo heeft problemen om de bal te vangen. Kanec onderschept slim de pass. Kanec passt de bal zonder na te denken. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 75%, White Rangers 25%.
FK Humenné - White Rangers 0:2

46e minuut.
Inworp. Skarupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Drabij maakt een snoekduik en kopt de bal. Eslava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Żłobiński passt de bal in één keer door. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák met een sublieme pass. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Żłobiński kopt de bal weg. Skarupa geeft een hoge lob. Milanić rent richting de bal. Milanić schiet op doel. Eslava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - White Rangers 0:3

65e minuut.
Doeltrap. Eslava met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Żłobiński de bal. Żłobiński geeft de bal voor. Milanić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cabeleira heeft problemen om de bal te vangen. Drabij rent richting de bal. Met opzet legt Robertson zijn tegenspeler op de grond. Drabij raakt geblesseerd tijdens het duel. Milanić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Glodzák geeft een hoge lob. Drabij kopt de bal weg. Milanić is nu in balbezit. Milanić schiet op doel. Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - White Rangers 0:4

81e minuut.
Haravín geeft een hoge lob. Inworp. Karpiščák met een snelle inworp. Żłobiński geeft een hoge lob. Drabij springt en kopt de bal. Eslava bokst de bal weg.

82e minuut.
Alexe passt de bal zonder na te denken. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák passt de bal in één keer door. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Eslava speelt de bal door. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Drabij de bal. Drabij schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eslava met een harde bal richting middenveld. Żłobiński met een sublieme pass. Skarupa met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 86%, White Rangers 14%.
FK Humenné - White Rangers 0:4