Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Partizán Župkov Iskra Horné Orešany
442 Tactiek newxxx
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 46.8
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Cvengoš speelt de bal door. Bachura heeft problemen om de bal te vangen. Bachura passt de bal met de wreef. Smajda is nu in balbezit. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Piñate trapt de bal weg. Davide controleert de bal met de borst. Başkesen speelt de bal door. Chapel is nu in balbezit. Chapel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bachura onderschept slim de pass. Bachura speelt de bal door. Hanc speelt de bal door. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Piñate bokst de bal weg.

11e minuut.
Hanc met een sublieme pass. Smajda rent richting de bal. Smajda passt de bal zonder na te denken. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Figura passt de bal in één keer door. Hasaj rent richting de bal. Smajda rent richting de bal. Smajda schiet op doel. Piñate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Méresse is nu in balbezit. Méresse geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hornyák met een snelle inworp. Bachura geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piñate bokst de bal weg. Hasaj springt en kopt de bal. Šabach onderschept slim de pass. Paal!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hornyák met de inworp. Bachura is nu in balbezit. Bachura geeft een lange en hoge pass. Hasaj heeft problemen om de bal te vangen. Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Iskra Horné Orešany 0:1

27e minuut.
Hasaj met een sublieme pass. Bachura probeert naar een medespeler te passen. Smajda rent richting de bal. Smajda schiet op doel. Piñate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Iskra Horné Orešany 0:2

38e minuut.
Figura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chebík komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 61%, Iskra Horné Orešany 39%.
TJ Partizán Župkov - Iskra Horné Orešany 0:2

62e minuut.
Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj passt de bal zonder na te denken. Smajda is nu in balbezit. Smajda schiet op doel. Piñate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Iskra Horné Orešany 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Dočekal de bal. Davide probeert naar een medespeler te passen. Hornyák met een sublieme pass. Smajda rent richting de bal. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chebík speelt de bal door. Bachura rent richting de bal. Bachura speelt de bal door. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda schiet op doel. Piñate bokst de bal weg.

73e minuut.
Bachura passt de bal zonder na te denken. Šabach is nu in balbezit. Hasaj begaat een overtreding. Hasaj krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Šabach bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabach geeft een lange en hoge pass. Hornyák kopt de bal weg. Bachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hasaj heeft problemen om de bal te vangen. Bachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj rent richting de bal. Bachura is nu in balbezit. Bachura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Iskra Horné Orešany 0:4

89e minuut.
Hornyák rent richting de bal. Hornyák passt de bal zonder na te denken. Hasaj rent richting de bal. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šabach de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 67%, Iskra Horné Orešany 33%.
TJ Partizán Župkov - Iskra Horné Orešany 0:4