Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Kladzany Kompost
cmukalo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 14.8
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kopčil speelt de bal door. Tauz speelt de bal door. Jaque is nu in balbezit. Jaque schiet op doel. Boleraský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - Kompost 1:0

6e minuut.
Tauz kopt de bal weg. Maťkovič heeft problemen om de bal te vangen. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque schiet op doel. Boleraský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - Kompost 2:0

8e minuut.
Pohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuntaş verovert de bal door een tackle van achteren. Altuntaş probeert naar een medespeler te passen. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pohánka onderschept slim de pass. Altuntaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuntaş passt de bal in één keer door. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - Kompost 3:0

15e minuut.
Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz geeft een hoge lob. Daar is Fernández Trelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Boleraský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - Kompost 4:0

17e minuut.
Maťkovič is nu in balbezit. Jaque onderschept slim de pass. Jaque probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - Kompost 5:0

20e minuut.
Kopčil geeft een hoge lob. Daar is Žofka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altuntaş probeert naar een medespeler te passen. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Van Den Hauwe is nu in balbezit. Van Den Hauwe met een sublieme pass. Lizardo met een sublieme pass. Jaque heeft problemen om de bal te vangen. Jaque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaque rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Altuntaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Trelles springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Boleraský trapt de bal weg van het doel. Kovaľ kopt de bal weg. Radig probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Boleraský trapt de bal weg. Altuntaş kopt de bal weg. Tauz met een sublieme pass. Altuntaş is nu in balbezit. Altuntaş geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Vikara de bal. Lizardo met een sublieme pass. Altuntaş met een sublieme pass. Jaque is nu in balbezit. Jaque draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lizardo speelt de bal door. Tauz rent richting de bal. Tauz passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Boleraský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - Kompost 6:0

38e minuut.
Fernández Trelles probeert de bal met de borst te controleren. Vikara probeert naar een medespeler te passen. Slažanský heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles schiet op doel. Boleraský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maťkovič de bal. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 14%, Kompost 86%.
TJ Kladzany - Kompost 6:0

50e minuut.
Van Den Hauwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Trelles is nu in balbezit. Tauz rent richting de bal. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Radig passt de bal zonder na te denken. Altuntaş geeft een hoge lob. Daar is Slažanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Lizardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizardo geeft een hoge lob. Vikara heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Slažanský kopt de bal weg. Van Den Hauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Hauwe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tauz de bal. Lizardo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Jaque rent richting de bal. Jaque probeert naar een medespeler te passen. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Boleraský trapt de bal weg. Van Den Hauwe kopt de bal weg. Klungelig pakt Tauz de bal. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Boleraský trapt de bal weg van het doel. Van Den Hauwe is nu in balbezit. Van Den Hauwe passt de bal in één keer door. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - Kompost 7:0

87e minuut.
Jaque rent richting de bal. Jaque speelt de bal door. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Boleraský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - Kompost 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 18%, Kompost 82%.
TJ Kladzany - Kompost 8:0