Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompost TJ Kladzany
Normal Tactiek cmukalo
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 41.3
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Ciripoi speelt de bal door. Inworp. Maťkovič met de inworp. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žofka geeft een lange en hoge pass. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serrano speelt de bal door. Van Den Hauwe rent richting de bal. Vikara begaat een overtreding. Vikara krijgt een gele kaart. Van Den Hauwe raakt geblesseerd tijdens het duel. Wierzbowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Slažanský de bal. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Altuntaş probeert naar een medespeler te passen. Jaque is nu in balbezit. Vikara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz onderschept slim de pass. Tauz geeft een lange en hoge pass. Katčej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Fernández Trelles onderschept slim de pass. Fernández Trelles passt de bal in één keer door. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque draait met de bal, schiet en ... Harvanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:1

17e minuut.
Fernández Trelles passt de bal in één keer door. Van Den Hauwe rent richting de bal. Van Den Hauwe geeft de bal voor. Jaque rent richting de bal. Jaque haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maťkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:2

20e minuut.
Pohánka passt de bal in één keer door. Jaque is nu in balbezit. Jaque passt de bal met de wreef. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Slažanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fernández Trelles onderschept slim de pass. Fernández Trelles passt de bal met de wreef. Jaque rent richting de bal. Jaque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:3

29e minuut.
Tauz onderschept slim de pass. Tauz met een sublieme pass. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Tauz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:4

37e minuut.
Van Den Hauwe rent richting de bal. Van Den Hauwe geeft een lange en hoge pass. Jaque kopt de bal weg. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Fernández Trelles heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles geeft de bal voor. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:5

41e minuut.
Lizardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Altuntaş de bal. Altuntaş met een sublieme pass. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Harvanka met een harde bal richting middenveld. Pelák kopt de bal weg. Vikara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 81%, TJ Kladzany 19%.
Kompost - TJ Kladzany 0:5

51e minuut.
Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Den Hauwe met een snelle inworp. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles geeft de bal voor. Katčej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:6

55e minuut.
Pohánka met een snelle inworp. Maťkovič rent richting de bal. Jaque rent richting de bal. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Harvanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:7

62e minuut.
Vikara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz onderschept slim de pass. Tauz passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:8

63e minuut.
Wierzbowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovaľ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kopčil geeft een hoge lob. Altuntaş rent richting de bal. Altuntaş geeft een hoge lob. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:9

72e minuut.
Slažanský geeft een lange en hoge pass. Wierzbowski geeft de bal voor. Daar is Harvanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:10

77e minuut.
Altuntaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuntaş passt de bal zonder na te denken. Jaque is nu in balbezit. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:11

85e minuut.
Lizardo is nu in balbezit. Lizardo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pohánka de bal. Altuntaş is nu in balbezit. Altuntaş geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Slažanský geeft een hoge lob. Lizardo rent richting de bal. Lizardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Jaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Altuntaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuntaş speelt de bal door. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque draait met de bal, schiet en ... Katčej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - TJ Kladzany 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 80%, TJ Kladzany 20%.
Kompost - TJ Kladzany 0:12