Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Partizán Župkov TJ Kladzany
442 Tactiek cmukalo
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 40.9
average Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen average


24e minuut.
Başkesen verovert de bal door een tackle van achteren. Başkesen passt de bal in één keer door. Demarco is nu in balbezit. Demarco draait met de bal, schiet en ... Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - TJ Kladzany 1:0

26e minuut.
Başkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarco rent richting de bal. Demarco probeert naar een medespeler te passen. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - TJ Kladzany 2:0

27e minuut.
Kopčil is nu in balbezit. Kopčil geeft een lange en hoge pass. Cvengoš heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - TJ Kladzany 2:1

35e minuut.
Zębalski geeft een lange en hoge pass. Chapel kopt de bal weg. Başkesen rent richting de bal. Başkesen geeft een hoge lob. Lizardo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Jaque heeft problemen om de bal te vangen. Jaque probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cvengoš de bal onder controle te krijgen. Piñate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 42%, TJ Kladzany 58%.
TJ Partizán Župkov - TJ Kladzany 2:1

51e minuut.
Hardy met een snelle inworp. Kopčil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chapel. Chapel krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cabaník heeft problemen om de bal te vangen. Tauz rent richting de bal. Tauz geeft een hoge lob. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque schiet op doel. Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Van Den Hauwe de bal. Napieralski is nu in balbezit. Wierzbowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Napieralski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Napieralski kan niet meer verder spelen. Karsnák komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cabaník heeft problemen om de bal te vangen. Jaque rent richting de bal. Jaque probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández Trelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Piñate bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ Partizán Župkov - TJ Kladzany 2:2

82e minuut.
Başkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardo onderschept slim de pass. Lizardo passt de bal met de wreef. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chapel met de inworp. Demarco rent richting de bal. Lizardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demarco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demarco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 63%, TJ Kladzany 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ Partizán Župkov - TJ Kladzany 2:2