Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Kladzany TJ Partizán Župkov
cmukalo Tactiek 442
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 36.4
very good Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Tauz geeft de bal voor. Piñate maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Šabach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel. Šabach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - TJ Partizán Župkov 1:0

3e minuut.
Jaque is nu in balbezit. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Šabach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Altuntaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piñate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández Trelles is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - TJ Partizán Župkov 2:0

13e minuut.
Fernández Trelles schiet op doel. Cvengoš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Den Hauwe zal de hoekschop nemen. Jaque krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - TJ Partizán Župkov 3:0

20e minuut.
Tauz rent richting de bal. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cvengoš de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Koščo rent richting de bal. Lizardo onderschept slim de pass. Lizardo geeft een hoge lob. Jaque is nu in balbezit. Jaque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Šabach verovert de bal door een tackle van achteren. Šabach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zębalski de bal. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Serrano bokst de bal weg.

38e minuut.
Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque passt de bal met de wreef. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Piñate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - TJ Partizán Župkov 4:0

41e minuut.
Altuntaş passt de bal met de wreef. Jaque is nu in balbezit. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Šabach probeert de bal aan de voet te houden. Altuntaş geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 33%, TJ Partizán Župkov 67%.
TJ Kladzany - TJ Partizán Župkov 4:0

53e minuut.
Demarco passt de bal met de wreef. Başkesen is nu in balbezit. Başkesen geeft de bal voor. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Fernández Trelles de bal. Fernández Trelles kopt de bal weg. Van Den Hauwe met een sublieme pass. Jaque is nu in balbezit. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Piñate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Lizardo met een sublieme pass. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Jaque heeft problemen om de bal te vangen. Jaque passt de bal met de wreef. Altuntaş geeft een hoge lob. Piñate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Altuntaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Trelles heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Piñate probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šabach rent richting de bal. Jaque verovert de bal door een tackle van achteren. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Kopčil geeft een hoge lob. Wierzbowski rent richting de bal. Koščo begaat een overtreding. Wierzbowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Zębalski geeft de bal voor. Jaque rent richting de bal. Jaque passt de bal in één keer door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cvengoš verovert de bal door een tackle van achteren. Van Den Hauwe rent richting de bal. Van Den Hauwe passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cabaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles speelt de bal door. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 45%, TJ Partizán Župkov 55%.
TJ Kladzany - TJ Partizán Župkov 4:0