Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompost Iskra Horné Orešany
Normal Tactiek newxxx
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvanka met een sublieme pass. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj draait met de bal, schiet en ... Katčej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Iskra Horné Orešany 0:1

12e minuut.
Davide bereikt de bal nog maar net als eerste. Davide passt de bal met de wreef. Hornyák rent richting de bal. Hornyák geeft een hoge lob. Hasaj springt en kopt de bal. Katčej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura speelt de bal door. Daar is Smajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smajda draait met de bal, schiet en ... Katčej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Iskra Horné Orešany 0:2

22e minuut.
Bachura onderschept slim de pass. Bachura probeert naar een medespeler te passen. Hanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc geeft een lange en hoge pass. Hornyák geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Riebecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Riebecký geeft de bal voor. Laššák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacík verovert de bal door een tackle van achteren. Lacík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davide rent richting de bal. Davide passt de bal met de wreef. Laššák heeft problemen om de bal te vangen. Lacík is nu in balbezit. Lacík draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Iskra Horné Orešany 1:2

27e minuut.
Hanc is nu in balbezit. Pohánka is nu in balbezit. Pohánka passt de bal zonder na te denken. Davide is nu in balbezit. Davide geeft een lange en hoge pass. Katčej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák geeft een lange en hoge pass. Smajda rent richting de bal. Smajda haalt uit met een fantastische trap. Katčej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Iskra Horné Orešany 1:3

33e minuut.
Hanc passt de bal met de wreef. Hasaj rent richting de bal. Hasaj passt de bal in één keer door. Bachura rent richting de bal. Bachura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hanc met de inworp. Figura met een sublieme pass. Slažanský is nu in balbezit. Smajda verovert de bal door een tackle van achteren. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Hornyák de bal onder controle te krijgen. Riebecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovaľ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovaľ krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hasaj verovert de bal door een tackle van achteren. Hasaj passt de bal met de wreef. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 83%, Iskra Horné Orešany 17%.
Kompost - Iskra Horné Orešany 1:3

48e minuut.
Davide is nu in balbezit. Davide passt de bal in één keer door. Pohánka is nu in balbezit. Hasaj onderschept slim de pass. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Iskra Horné Orešany 1:4

51e minuut.
Bachura passt de bal zonder na te denken. Davide is nu in balbezit. Davide passt de bal met de wreef. Hornyák geeft een hoge lob. Hasaj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Radig probeert de bal aan de voet te houden. Hornyák rent richting de bal. Hornyák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hasaj de bal. Hasaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Iskra Horné Orešany 1:5

66e minuut.
Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura rent richting de bal. Bachura passt de bal met de wreef. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Figura met een sublieme pass. Daar is Hanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanc passt de bal in één keer door. Hasaj rent richting de bal. Hasaj geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pelák kopt de bal weg. Kovaľ rent richting de bal. Riebecký maakt een afschuwelijke overtreding. Riebecký is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Davide probeert naar een medespeler te passen. Bachura rent richting de bal. Bachura passt de bal in één keer door. Hanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Iskra Horné Orešany 1:6

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hornyák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smajda geeft een lange en hoge pass. Hasaj rent richting de bal. Hasaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - Iskra Horné Orešany 1:7

84e minuut.
Slažanský geeft de bal voor. Inworp. Davide met een snelle inworp. Hornyák rent richting de bal. Hornyák draait met de bal, schiet en ... Katčej bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 84%, Iskra Horné Orešany 16%.
Kompost - Iskra Horné Orešany 1:7