Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Rangers FC Slavoj Trebišov
343rangers Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten poor
excellent Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cabeleira speelt de bal door. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa passt de bal zonder na te denken. Milanić rent richting de bal. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karpiščák de bal. Karpiščák speelt de bal door. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 1:0

15e minuut.
Kanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanec passt de bal in één keer door. Daar is Żłobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żłobiński geeft een hoge lob. Drabij springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hudý speelt de bal door. Skarupa kopt de bal weg. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński geeft de bal voor. Cabeleira krijgt zijn hoofd ertegen. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cabeleira passt de bal zonder na te denken. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Durďák speelt de bal door. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Karpiščák probeert naar een medespeler te passen. Drabij rent richting de bal. Jablonický begaat een overtreding. Jablonický krijgt een gele kaart. Drabij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milanić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Żłobiński passt de bal met de wreef. Drabij rent richting de bal. Drabij passt de bal in één keer door. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Żłobiński met een sublieme pass. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić passt de bal in één keer door. Drabij rent richting de bal. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 2:0

24e minuut.
Milanić rent richting de bal. Milanić passt de bal met de wreef. Drabij is nu in balbezit. Drabij schiet op doel. Hudý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 3:0

28e minuut.
Milanić probeert naar een medespeler te passen. Drabij probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamran is nu in balbezit. Drabij verovert de bal door een tackle van achteren. Drabij haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kalazna is nu in balbezit. Kalazna geeft een lange en hoge pass. Drabij kopt de bal weg. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Karpiščák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jablonický de bal. Skarupa met een sublieme pass. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hudý trapt de bal weg van het doel. Skarupa kopt de bal weg. Żłobiński met een sublieme pass. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Michálek geeft een hoge lob. Inworp. Karpiščák met de inworp. Żłobiński geeft de bal voor. Drabij krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 4:0

43e minuut.
Skarupa met een snelle inworp. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński geeft een hoge lob. Drabij maakt een snoekduik en kopt de bal. Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 19%, FC Slavoj Trebišov 81%.
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 5:0

46e minuut.
Skarupa met de inworp. Durďák is nu in balbezit. Milanić verovert de bal door een tackle van achteren. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Glodzák passt de bal met de wreef. Żłobiński speelt de bal door. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 6:0

49e minuut.
Milanić passt de bal in één keer door. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa passt de bal zonder na te denken. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Drabij maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Skarupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Michálek geeft de bal voor. Kanec probeert naar een medespeler te passen. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić schiet op doel. Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 7:0

54e minuut.
Klungelig pakt Milanić de bal. Cabeleira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drabij de bal. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 8:0

62e minuut.
Hamran probeert de bal aan de voet te houden. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skarupa de bal. Skarupa geeft een lange en hoge pass. Hudý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milanić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 9:0

66e minuut.
Żłobiński kopt de bal weg. Daar is Karpiščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalazna met een sublieme pass. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fejko geeft de bal voor. Rais probeert naar een medespeler te passen. Żłobiński kopt de bal weg. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Vodzák controleert de bal met de borst. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński geeft een hoge lob. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hudý probeert naar een medespeler te passen. Baluha kopt de bal weg. Daar is Jablonický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 10:0

77e minuut.
Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński speelt de bal door. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij rent richting de bal. Drabij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Skarupa kopt de bal weg. Klungelig pakt Milanić de bal. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák passt de bal zonder na te denken. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap. Hudý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Żłobiński speelt de bal door. Baluha rent richting de bal. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński draait met de bal, schiet en ... Hamran probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 18%, FC Slavoj Trebišov 82%.
White Rangers - FC Slavoj Trebišov 11:0